Stiri: IT&C

Director general Miele Romania

Miele România are un nou director general. Cine a preluat această funcţie?

12.05.2020

Director general Miele România. Compania a anunţat numirea lui Florin Mureșan în funcţia de director general a fabricii din Brașov. Aşadar, Florin Mureșan preia conducerea Miele într-un context plin de provocări cauzat de situaţia imprevizibilă generată de pandemia de COVID.

Fabrica Miele de la Braşov este una din unitățile importante de producție subansambluri electronice și dezvoltare software ale grupului german.

Director general Miele România. Ce spune Florin Mureşan?

„În această perioadă, interesul prioritar al compania vizează asigurarea sănătății angajaților noștri și implementarea măsurilor operaţionale care să asigure continuarea activității în condiții de siguranță.

Un aspect ce diferențiază Miele de restul companiilor în domeniul electronic este existența departamentului de Dezvoltare Software, unde sunt concepute și dezvoltate programe și aplicații software pentru o gamă variată de electrocasnice și produse profesionale Miele. Astfel la nivel național suntem vizibili nu doar ca unitate de producție, dar și ca un centru strategic de inovare.

De asemenea, vom continua să fim implicați activ în comunitate și educație prin parteneriatul strategic pe care Miele îl are la nivel național cu mediul academic, pentru dezvoltarea viitoarelor generații de specialiști.

Mai mult decât un business, Miele și-a dezvoltat un brand de angajator și o cultură organizațională sănătoasă, puternică, bazată pe încredere, transparență și grijă față de angajați, aspecte care m-au motivat să mă alătur companiei.

Am găsit la Brașov o echipă de profesioniști, foarte implicată, construită în cei 10 ani de activitate și am încredere ca vom continua să implementăm cu succes strategia Miele.

Mă bucur că fac parte din familia Miele’’, a afirmat noul director general al Miele România.

Director general Miele România. Experienţa profesională

Florin Mureșan deţine o experiență de 16 ani în care a ocupat poziții cu responsabilitate în industria electronică.

Fiind absolvent al Facultății de Electronică din Oradea, el a urmat ulterior un program de masterat în Crioelectronică.

Două noi linii de business

În ultimul an, Miele Brașov și-a extins gama de servicii suport pentru grup prin înfiinţarea a două noi arii:

  • IT Infrastructure
  • Shared Service Procurement.

Activitatea pe care o are compania a devenit mult mai complexă, acoperind astfel diverse arii de expertiză.

La ora actuală, în fabrica din Brașov lucrează peste 300 de angajați.

Citeşte şi Compania Națională Administrația Porturilor Maritime, anunţ important