Stiri: Companii

Donatii Arctic

Arctic donează ventilatoare mecanice

10.09.2020

Donaţii Arctic. Compania Arctic a anunţat că donează ventilatoare mecanice spitalelor din judeţul Dâmboviţa, ca parte a campaniei de responsabilitate socială „Arctic pentru sănătate”. Aceasta donaţie are drept obiectiv sprijinirea echipelor medicale care luptă împotriva crizei generate de COVID-19.

Donaţii Arctic. Standardele internaţionale de siguranţă

Concepute şi produse pentru unităţi de terapie intensivă şi reanimare, ventilatoarele mecanice sunt fabricate în conformitate cu standardele internaţionale de siguranţă şi compatibilitate electromagnetică şi pot sprijini toate categoriile de pacienţi: femei, bărbaţi, copii şi adulţi, având o importanţă vitală în tratamentul coronavirusului.

Donaţii Arctic. Compania a produs 5.000 de ventilatoare

Arcelik, lider european al industriei de electrocasnice şi compania-mamă a Arctic, a produs 5.000 de ventilatoare ATI, fără scop lucrativ, pentru a răspunde cererii interne şi internaţionale. Dintre acestea, 2.660 au fost trimise în 21 ţări, inclusiv în ţări grav afectate, precum Brazilia. Dispozitivele companiei au ajuns şi în Somalia, Afganistan, Azerbaidjan, Bangladesh, Emiratele Arabe Unite, Ciad, Daghestan, Ecuador, Kazahstan, Kirgizstan, Columbia, Libia, Nigeria, Uzbekistan, România, Siria, Sudan şi Maroc, pentru a sprijini eforturile de tratare a cazurilor din aceste ţări.

Ce spune conducerea Arctic?

„Suntem mândri că, datorită capacităţilor flexibile de producţie ale grupului nostru şi a unei echipe de 120 de ingineri de talie mondială, care au utilizat tehnologia de ultimă generaţie disponibilă în centrul nostru de cercetare şi dezvoltare, am reuşit să producem soluţii salvatoare de vieţi în beneficiul comunităţilor noastre. Am decis să oferim tot sprijinul nostru serviciilor de sănătate şi personalului medical din judeţul Dâmboviţa, unde avem cel mai important centru de producţie din Uniunea Europeană. Solidaritatea este lucrul de care avem cea mai mare nevoie în această perioadă”, a declarat Murat Buyukerk, chief executive Officer Arctic.

Donaţii Arctic. Campania „Arctic pentru sănătate!

Această donaţie face parte din campania de responsabilitate socială a companiei, „Arctic pentru sănătate”, prin care compania Arctic evaluează în permanenţă posibilitatea adoptării unor măsuri şi acţiuni prin care să contribuie la efortul comun al societăţii în lupta împotriva COVID-19. În baza colaborării cu Crucea Roşie Română şi cu Federaţia Solidaritatea Sanitară din România, compania a donat peste 1.300 de electrocasnice, contribuind la dotarea a peste 90 de spitale şi servicii de ambulanţă cu produse necesare personalului medical şi pacienţilor.

Citeşte şi Câte locuinţe s-au construit în prima parte a anului 2020? Datele INS