Donatii dm drogerie

Donaţii dm drogerie: Retailerul asigură o masă caldă copiilor defavorizați

08.12.2020

Donaţii dm drogerie. Retailerul dm drogerie markt România donează peste 78.000 lei pentru a asigura o masă caldă copiilor defavorizați social. Astfel, Black Friday a devenit Giving Friday pentru a doua oară în cadrul drogheriilor dm.

Donaţii dm drogerie. Campania „O floare de colț pentru o masă caldă”

Compania a donat 78.126 de lei pentru a asigura masa caldă a peste 40 de copii, pe o perioadă de şase luni, prin campania „O floare de colț pentru o masă caldă”, organizată de Fundația Hațegan.

dm drogerie markt susţine pentru al doilea an consecutiv campania organizată de Fundația Hațegan. Compania vine în întâmpinarea copiilor defavorizați social prin donarea a 5% din încasările drogheriilor dm din 27 noiembrie. Cu implicarea clienților, de Giving Friday, ziua dăruirii și a faptelor bune, dm drogerie markt donează anul acesta suma de 78,126 lei pentru a asigura o masă caldă copiilor defavorizați social din cele trei centre ale Fundației United Way Timișoara.

„Ne bucurăm că mulți dintre clienții noștri au spus din nou DA inițiativei noastre și s-au implicat, făcând o faptă bună prin achiziționarea produselor preferate. Suntem atenți la nevoile comunității noastre și pregătim astfel de acțiuni pe tot parcursul anului. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această inițiativă #givingisthenewblack!”, transmite Ivana Martinakova, CEO dm drogerie markt România.

Donaţii dm drogerie. Responsabilitate socială

dm drogerie markt are inclusă partea de responsabilitate socială în strategie la nivel de concern. Fiecare țară a ales o cauză în care să se implice cu ajutorul clienților și în acest an. Astfel, în 2020 au fost donați în total peste 400.000 de euro în cele 13 țări în care este prezentă compania.

„Mulțumim companiei dm drogerie markt pentru implicarea și în acest an în campania O floare de colț pentru un prânz cald. Donația lor înseamnă că, până la sfârșitul acestui an școlar, 40 de copii nu mai au grija foamei și a zilei de mâine și se pot concentra pe școală, iar prin urmare, cel puțin în acest an, nu vor abandona școala. O mică speranță și victorie într-un mare război împotriva sărăciei care marchează copilăria multor copii din România”, a declarat av. Ioana Hațegan, președinte al Fundației Hațegan.

Citeşte şi Modernizare şcoli România: 100 de milioane de euro de la BERD