Electrica Furnizare

Electrica Furnizare, donație pentru Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta

27.03.2020

Electrica Furnizare susține Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta. Compania anunță acordarea unei sponsorizări în valoare de 30.000 euro în vederea cumpărării de aparatură medicală. Așadar, Electrica Furnizare se alătură efortului de susținere a celor care luptă în prima linie cu noul coronavirus și acordă o sponsorizare, în valoare de 30.000 euro, Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din București. Este vorba de unitatea sanitară care va prelua cazurile cu infecții COVID-19 și comorbidități respiratorii, din zona de sud a țării, conform Ministerului Sănătății.

Electrica Furnizare. Achiziția de aparatură medicală

Fondurile vor fi utilizate pentru achiziția de aparatură medicală absolut necesară pentru tratarea pacienților afectați de noul virus, precum și de echipamente de protecție pentru personalul medical.

Ce spune conducerea companiei?

”În contextul epidemiologic actual, Electrica Furnizare sprijină activ lupta împotriva COVID-19 prin dotarea Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta cu aparatură medicală atât de necesară pentru îngrijirea pacienților afectați de virus. Împreună vom depăși cu bine această perioadă dificilă, în care solidaritatea și susținerea sistemului medical sunt imperative”, a declarat Darius Dumitru MEȘCA, Director General al companiei.

Electrica Furnizare. Măști de unică folosință

Compania susține și “Campania națională de informare și prevenire a contaminării cu noul CORONAVIRUS”, implementată de Crucea Roșie Română. Astfel, contribuie cu suma de 90.000 de euro pentru cumpărarea de măști sanitare de unică folosință.

Electrica Furnizare. De asemenea, compania a adoptat un plan de măsuri speciale pentru:

  • protejarea sănătății clienților, partenerilor și angajaților
  • limitarea unei potențiale extinderi a COVID-19
  • buna desfășurare a operațiunilor

Așadar, furnizorul de electricitate încurajează folosirea modalităților alternative de comunicare și de plată a facturilor de energie electrică și gaze naturale.

Citește și Program Penny 2020. Decizia luată de supermarket-uri pentru perioada stării de urgență

 

 

 

 

Citiți și despre: