Evenimente Romexpo 2019

Evenimente Romexpo 2019. “All about visual communication”: Trei expoziţii atrăgătoare în octombrie!

05.09.2019

Evenimente Romexpo 2019. Sub umbrela “All about visual communication”, un concept unic în România, îţi punem la dispoziţie 3 expoziţii, 4 evenimente atrăgătoare şi 550 de branduri locale şi internaţionale – toate în acelaşi timp şi în acelaşi loc.

Evenimente Romexpo 2019. PRINT&SIGN 2019

Cea de-a 15-a ediţie a celui mai important târg de tipar şi semnalistică din Europa de Sud-Est urmează trendul global şi aduce în atenţia specialiştilor cele mai noi idei de comunicare vizuală şi tehnologii de tipar digital pe orice suport.

Evenimente Romexpo 2019. DIGITAL SIGNAGE Show 2019

Aflată la ediţia a doua, expoziţia dedicată display-urilor digitale şi tehnologiilor interactive creează noi experienţe vizitatorilor, explorând fiecare aspect al afişării digitale.

Evenimente Romexpo 2019. CORPORATE GIFTS Show 2019

“Feel the Difference” la singura expoziţie din România dedicată industriei obiectelor promoţionale, cea mai importantă platformă de business pentru publicitate.

Inovaţii de ultimă oră

Fiecare dintre cele trei târguri prezintă inovaţii de ultimă oră şi lansări de produs, pe care le poţi vedea doar o dată la doi ani într-un singur loc.

Așadar, în perioada 9 – 12 octombrie, pavilionul B1 de la Romexpo se transformă în cea mai mare platformă de networking din regiune pentru industria tiparului digital, a promoţionalelor şi semnalisticii digitale – un concept unic în România.

Soluții de comunicare vizuală

Cele trei evenimente B2B organizate de EUROEXPO Fairs oferă soluţii de comunicare vizuală în HUB-ul celor mai inovatoare tehnologii:

• Soluții de tipar digital pentru publicitate (indoor, outdoor, tipar comercial)

• Inovaţie în obiecte promoţionale (gadgeturi 3D personalizate, textile promoţionale inovatoare, lansări în premieră pentru România)

• Soluţii digital signage (large format digital display, indoor digital display, projection mapping for retail)

”Doar între 9 şi 12 octombrie ai 3 expoziţii, o singură viziune şi nenumărate posibilităţi de afaceri – toate soluţiile de tipar digital şi comunicare vizuală într-un singur loc, pe care poţi să le vezi cu o singură invitaţie gratuită”, au anunțat organizatorii.

Citește și O nouă sesiune de atestare națională organizată de AMCOR. Anunțul făcut de asociație!

Citiți și despre:

O părere la “Evenimente Romexpo 2019. “All about visual communication”: Trei expoziţii atrăgătoare în octombrie!

  1. Pingback: Conferinta de Design 2019 Romexpo - Teme discutate | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.