Piata constructiilor Romania 2020

Evenimentul Consens va avea loc în 2019 în perioada 21-23 mai

15.05.2019

Evenimentul Consens va avea loc în 2019 în perioada 21-23 mai. Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, în colaborare cu Uniunea Națională a Studenților din România, organizează și în acest an, evenimentul Consens.

Evenimentul Consens 2019. Studenții și profesorii, față în față

Evenimentul are drept scop aducerea atât în fața studenților, cât și în fața cadrelor didactice a ultimelor noutăți din domeniul construcțiilor. De asemenea, prin CONSENS, ASCUT dorește să creeze un mediu propice de socializare care să aducă numai beneficii, atât studenţilor, profesorilor, cât și firmelor participante, urmărind astfel să elimine orice discrepanţă sau barieră existentă în relaţia de comunicare dintre aceștia.

Evenimentul Consens 2019. Vizite tehnice și workshop-uri

Pe lângă prezentările care vor avea loc, companiile vor organiza vizite tehnice și workshop-uri menite să îi pregătească pe viitorii ingineri în cariera pe care urmează să o aibă.

”Fiind prezente unele dintre cele mai prestigioase firme specializate pe construcții și domeniile aferente ei, studenții au ocazia de a intra în dialog direct cu reprezentanții acestor companii, aceștia din urmă având posibilitatea de a face o selecție a celor mai buni și pasionați studenți, pentru ca, pe viitor, să se alăture echipei de profesionaliști din cadrul firmei pe care o reprezintă”, au anunțat organizatorii.

Evenimentul Consens 2019. Firmele participante

Printre firmele care vor fi prezente la acest eveniment se numără:

  • Allbim
  • Strabag – Arl
  • Doka, Caparol
  • Benta
  • Silvania

Prezentările vor avea loc în cadrul Facultății de Construcții, din 21 mai, până în 23 mai, pe strada George Barițiu nr. 25, Aula Tertea.

Citește și Smart Building & Innovation in Real Estate 2019: Beneficiile companiilor care adoptă soluții smart

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Evenimentul Consens va avea loc în 2019 în perioada 21-23 mai

  1. Pingback: 5G Vodafone Romania - Anuntul facut de companie | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.