Stiri: Companii

Evenimentul Textile Trends Conference are loc pe 13 septembrie, la Romexpo

31.08.2018

Unul dintre specialiştii de renume din domeniul printului digital pe textile vine la evenimentul Textile Trends Conference – Made to measure. Conferinţa are loc pe 13 septembrie, la Romexpo. Roland Biemans, consultant LMNS Olanda, este invitatul special pentru evenimentul Textile Trends Conference.

Fiind considerat un „guru” al printului digital pe textile, acesta prezintă tendinţele din imprimarea şi personalizarea textilelor.

Evenimentul Textile Trends Conference. Cine este Roland Biemans

Invitatul special al conferinţei este licenţiat în design grafic digital şi design tehnic electronic. Acesta este specializat în marketing direct, design industrial, imprimare, semnalistică şi publicitate.

În plus, el a deţinut un rol-cheie în implementarea şi adaptarea noilor tehnologii inovatoare în companii, ca şi consultant LMNS.

În urmă cu cinci ani, el a devenit membru în CA al Asociaţiei Europene a Producătorilor Specializaţi în Imprimare. Din această funcţie, Roland Biemans s-a ocupat de sectorul printurilor pe textile şi de implementarea în cadrul companiilor a noilor tehnologii.

Evenimentul Textile Trends Conference. Experienţa lui Roland Biemans

Invitatul special al evenimentului Textile Trends Conference a condus departamentul de marketing şi comunicare al Hollanders Printing Systems din Eindhoven. După aceea, până în anul 2014, acesta a fost marketing director la Kiian Digital, parte a grupulului Kiian.

„Vino la Romexpo, în sala Cupola, la Textile Trends Conference, evenimentul care deschide maratonul de dezbateri din cadrul Textile Technology Show, expoziţia de tehnologie pentru industria textilă din Europa de Sud-Est!”, au anunţat organizatorii evenimentului Textile Trends Conference.

Mai multe informaţii despre acest eveniment găseşti pe site-ul textilshow.ro

BIFE-SIM are loc în perioada 12-16 septembrie, la Romexpo

Tot în luna septembrie a anului 2018, la Romexpo, are loc şi BIFE-SIM, târgul internațional dedicat industriei mobilei, echipamentelor și accesoriilor.

Târgul este organizat în noile spații expoziționale – pavilioanele B1 și B2.

Aceste noi pavilioane reprezintă locul ideal pentru găzduirea târgurilor și expozițiilor de talie mondială.

BIFE-SIM este platforma de lansare a noutăților a peste 350 de companii din România și străinătate.