Stiri: Logistica

fleet management conference

Fleet Management Conference – O nouă ediție!

25.08.2022

Fleet Management Conference revine! Fleet Management Conference, evenimentul care prezintă cele mai bune soluții de optimizare a managementului flotei de vehicule, revine cu o nouă ediție pe 6 septembrie 2022, la Crowne Plaza Bucharest.

Conferința aduce în prim-plan strategii eficiente pentru administrarea flotelor și parcurilor auto, soluțiile tehnologice ale momentului și sfaturi pentru îmbunătățirea sistemelor operaționale. Participanții pot învăța cum să dezvolte corect strategii externe și interne pentru operațiile desfășurate, alături de jucători importanți ai industriei, manageri de flote, deținători de parcuri auto, dar și de mulți alți specialiști și consultanți ai domeniului.

 

Cele mai bune practici în domeniu

Fleet Management Conference este un bun prilej pentru a dezbate și valida cele mai bune practici pentru îndeplinirea unor obiective precum creșterea eficienței flotei auto, o bună coordonare a vehiculelor sau un cost operațional scăzut. Mai mult, cadrul relaxat și atmosfera primitoare oferă contextul ideal pentru networking și schimbul de idei cu profesioniștii din industrie.

Printre vorbitorii ediției de anul acesta se numără:

  • Olivier Peijs (Vice President Fleet Sales, Solera Audatex),
  • Lucian Baltaru (Ceo, Sameday),
  • Dan Ștefan (Co-Fondator, Autonom Grup),
  • Cotiso Lascu (Manager Proiect GNCV, Engie Romania),
  • Dumitru Tudorache (Department Manager Vehicle & Transportation Management, Corporate Real Estate Management, OMV Petrom Global Solutions SRL),
  • Costin Rotaru (Fleet Manager, Freshful By Emag),
  • Vlad Daniel (Distribution Channel Manager, Lektri.co).

Mai multe informații despre eveniment, agendă și vorbitori sunt disponibile pe www.fleetconference.ro.

Fleet Management Conference este un eveniment organizat de Evensys, realizat în parteneriat cu Renault Romania, Autonom, Solera | Audatex și Engie Romania.

 

Citește și Studiu EY România. Evoluția firmelor de investiții