Stiri: Companii

Foodpanda livrare cafea.

Foodpanda lansează serviciul de livrare cafea

05.09.2019

Foodpanda livrare cafea. Începând cu luna septembrie 2019, clienții foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din țara noastră, au acces la un nou serviciu prin intermediul platformei. Este vorba de livrare de cafea de la peste 40 de cafenele partenere.

Foodpanda livrare cafea. Serviciul este disponibil în București

Serviciul este disponibil doar în București, pentru început. Urmează că acesta să fie extins și în orașe precum:

  • Cluj-Napoca
  • Iași
  • Timișoara

Serviciul de livrare de cafea reprezintă o nouă linie de business, complementară serviciului de livrare de mâncare, acesta fiind deja disponibil în mai multe țări din Grupul Delivery Hero.

Foodpanda livrare cafea. Costuri

Foodpanda se adresează, prin acest serviciu, preponderent clienților care lucrează în birouri, iar programul nu le permite să ajungă să-și cumpere cafeaua din locația preferată. Astfel, ei au posibilitatea să-și comande cafeaua, urmând același proces de comandă pe platformă ca și în cazul preparatelor culinare. Suma minimă pentru o comandă diferă în funcție de cafeneaua aleasă, însă nu va depăși 24,99 lei.

„foodpanda își dorește să fie alături de clienții săi în toate momentele speciale, fie că vorbim despre un prânz la birou cu colegii, o masă în familie sau o seară de răsfăț savurând mâncarea preferată. Am lansat noul serviciu din dorința de a oferi clienților noștri și posibilitatea de a-și savura cafeaua preferată, printr-o simplă comandă de la birou sau de acasă. De asemenea, prin această inițiativă le oferim partenerilor nostri un canal de vânzare suplimentar, menit să le sporească afacerile”, a declarat Andreea Petrișor, Managing Director al Delivery Hero România.

Foodpanda livrare cafea. Branduri

La ora actuală, clienții foodpanda pot comanda cafea de la peste 40 de cafenele din București, de la branduri precum:

  • Tucano
  • The Coffee Shop
  • Handsome Monk

La acestea se adaugă și cafenele independente deținute de antreprenori locali, precum:

  • UrBarn
  • Teto

Campanie promoțională

Odată cu lansarea noului serviciu, foodpanda desfășoară campania 1+1 gratis. Această ofertă este disponibilă până pe 19 septembrie, pentru comenzile de la cafenelele participante în campanie.

Foodpanda este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România. Compania colaborează cu peste 1500 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu, Pitești, Târgu Mureș și Baia Mare.

Citește și Cei mai căutați angajați de către companiile din România