Stiri: Finante

Franciza Ritter - Broker de Asigurari

Franciză Ritter – Broker de Asigurări. Anunț important!

27.11.2018

Ritter – Broker de Asigurări lansează posibilitatea extinderii în sistem de franciză. Scopul companiei este să aducă servicii profesionale și premium de intermediere și consultanță în asigurări.

Ritter Broker este o companie de asigurări fondată în urmă cu opt ani din dorința a doi tineri, foști corporatiști, de a crea și a ridica în spatele lor o afacere cu capital 100% românesc.

Franciză Ritter – Broker de Asigurări. Povestea din spatele companiei

Cătălin Vasile – fondator & Director General Ritter, a ales, în 2010, calea antreprenoriatului. El a lăsat în spate poziția ocupată într-o multinațională pentru a-și îndeplini visul de a crea și de a ridica propria sa afacere cu capital 100% românesc.

“Am plecat la drum știind că pot să creez o afacere pe termen lung din care clienții Ritter să poată primi cea mai bună consiliere raportată la riscurile asigurate versus preț, să poată primi oferte de asigurări de la mai multe societăți de asigurări, astfel încât asigurarea pe care ei aleg să o cumpere să fie lucrul pe care și l-au dorit”, a anunțat Cătălin Vasile – Director General Ritter Broker.

În 2014, Directorul de Vânzări – Alexandra Brătescu s-a alăturat conducerii și echipei companiei, plecând din sistemul bancar spre o zonă cu totul nouă, dar provocatoare.

Franciză Ritter – Broker de Asigurări. Produsele companiei

Motivul pentru care Ritter Broker s-a dezvoltat în doar opt ani și a ajuns în prezent la o cifră de afaceri de 13 500 000 lei și 45 000 de polițe vândute în 2017, este reprezentată de clientul și consumatorul de asigurări și nevoile pe care acesta le are, nevoi pe care compania reușește să i le împlinească.

În 2018, Ritter Broker are în plan să implementeze un sistem de franciză.

Compania oferă posibilitatea clienților din orașe mai puțin dezvoltate să beneficieze de polițe și oferte de leasing.

Ritter Broker lucrează cu:

  • 27 de societăți de asigurări
  • 3 societăți de administrare a fondurilor de pensii pilon III
  • 10 companii de leasing financiar și operațional

Compania oferă peste 1000 de produse financiare clienților. Aceste produse pot fi comercializate prin sistem de franciză și de către viitorii parteneri Ritter Broker.

“Francizatul Ritter Broker va beneficia de avantajul de a lucra ca broker de asigurări alături de francizor, care are o vastă experiență în domeniu, gestionând paleta largă de produse menționate anterior și transformând această activitate într-un business de sine stătător, cu o recurență anuală ce va ține doar de capacitatea francizatului de a interacționa într-un mod profesionist cu clienții din portofoliu. După cum probabil cei interesați știu deja, pentru a deveni broker de asigurări trebuie să îndeplinești niște condiții destul de dificile atât din punct de vedere financiar, pentru că trebuie să depui un depozit destul de mare pentru a înființa o companiei de brokeraj, cât și din punct de vedere legal pentru ca este o procedură anevoioasă pentru a putea fi autorizat de către Autoritatea de Supraveghere Financiară”, a spus Alexandra Brătescu – Directorul de Vânzări.

Franciză Ritter – Broker de Asigurări. Avantajele de care vor beneficia toți viitorii francizați

  • vor avea aceleași standarde impuse de către Ritter Broker
  • nu se vor face diferențe privind ofertele de la societățile de asigurări de pe plan internațional
  • vor avea acces la diverse proiecte din cadrul pieței asigurărilor prin colaborarea cu Ritter Broker
  • vor primi plata la timp a comisioanelor
  • li se vor oferi servicii complementare polițelor de asigurare, care îi vor ajuta să își crească veniturile

“Noi oferim un sistem de business, un model adecvat celor ce vor să se dezvolte și să râmână independenți în același timp. Avem franciza construită pe module ce pot fi dezvoltate în funcție de zona și partenerul ales. Adresabilitatea e largă și poate fi construită pe paliere de buget în directă relație cu potențialul partenerului. Vedem parteneriatul cu francizatul Ritter pe termen lung și foarte lung, din care să beneficiem fiecare în parte de experiența celuilalt și astfel să dezvoltăm o echipă consolidată ce va deservi exclusiv francizaților și nevoilor acestora. Vom acorda acces instant și gratuit la platforma Ritter care susține întreaga activitate a francizei, suport tehnic pentru produsele de asigurare comercializate și transparență în privința comisioanelor și a contractelor”, a precizat Cătălin Vasile – Director General Ritter Broker.