Stiri: Logistica

Gebruder Weiss Romania se extinde.

Gebrüder Weiss deschide o linie directă de transport România – Turcia

21.01.2020

Pentru a susține relațiile comerciale dintre țara noastră și Turcia și a facilita importul și exportul de mărfuri pe teritoriul celor două țări, Gebrüder Weiss a deschis o linie directă de transport între filiala sa din București și cea din Istanbul.

Gebrüder Weiss transport România – Turcia. Primul partener comercial din afară UE

Turcia este primul partener comercial al României din afară Uniunii Europene. De asemenea, este al cincilea partener în cadrul schimburilor internaționale totale ale țării noastre, respectiv al zecelea partener la export și al șaptelea la import, conform CCIR.

Astfel, prin serviciul standard de livrare în regim de grupaj/LTL și FTL clienții companiei beneficiază de:

  • timpi de tranzit definiți
  • standarde de calitate fixe
  • monitorizarea transportului prin Track&Trace
  • aviz de livrare electronic

Gebrüder Weiss transport România – Turcia. Beneficii

• Plecări regulate, de două ori pe săptămână din Turcia în România;

• Timp de tranzit de maxim șase zile lucrătoare de la colectarea din Turcia până la destinația finală din România, incluzând formalitățile vamale și livrare la destinatar;

• Portofoliu complet de servicii: transport internațional și domestic în regim de grupaj/LTL/FTL, depozitare, formalități vamale;

• Adaptabilitate și flexibilitate pentru transportul unei game largi de produse, indiferent de industrie.

Ce spune conducerea companiei?

„Deschiderea liniei directe cu Istanbul reprezintă o oportunitate reală de creștere și facilitare a relațiilor comerciale dintre cele 2 țări. Suntem optimiști că acest pas reprezintă startul unui parteneriat de succes cu clienții noștri. Ne propunem astfel să susținem afacerile din România în demersurile lor de a importa sau exporta bunuri din și în Turcia“, a declarat Sergiu Grajdeanu, Business Unit Manager, divizia de Transport Rutier, în cadrul Gebrüder Weiss România.

Gebrüder Weiss transport România – Turcia. Un partener strategic

Gebrüder Weiss este un partener strategic prin soluțiile inovative pe care le propune clienților. Portofoliul complet de industrii pentru care prestează serviciile de transport și logistică – retail, FMCG, telecomunicații, automotive etc. – recomandă compania ca un furnizor de servicii de încredere, flexibil și deschis la nevoile clienților.

Prezent în România încă din anul 1994, Gebrüder Weiss a aniversat 25 de ani de experiență pe piață locală. Bazându-se pe o infrastructură națională cu nouă hub-uri logistice situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Brașov, Constanța, Oradea și Craiova, compania oferă soluții logistice inteligente pentru clienții săi și asigură servicii flexibile de distribuție prin:

  • transport rutier
  • transport feroviar
  • transport aerian
  • transport maritim

Din 2018, compania a lansat în România și un serviciu de livrări la domiciliu.

Citește și Câte mașini Dacia s-au vândut în 2019?