Globalworth a atras o finanțare de 46 milioane de euro de la BCR

21.08.2018

Globalworth, cel mai important investitor pe piața de birouri din Europa Centrală și de Est, a obținut un credit de finanțare de 46 de milioane de euro de la Banca Comercială Română (BCR), sumă ce va fi investită în dezvoltarea proiectului de birouri Renault Bucharest Connected.

“Renault Bucharest Connected este unul dintre cele mai importante proiecte pe care le dezvoltăm în prezent, marcând prima noastră investiție în zona de vest a Bucureștiului și, mai ales, continuarea unui parteneriat pe termen lung cu Groupe Renault România. Iar sprijinul acordat de un investitor precum BCR în dezvoltarea acestuia reprezintă o recunoaștere extrem de importantă a calității clădirilor din portofoliul nostru și susține misiunea noastră de a ne consolida poziția în topul companiilor pe piața de birouri”, a declarat Mihai Zaharia, Director al Departamentului de Investiții și Piețe de Capital al Globalworth.

Renault Bucharest Connected, viitorul sediu al Groupe Renault România, se află în construcție, urmând să fie finalizat în prima parte a anului viitor.

Structura clădirii a fost deja finalizată, fațadele sunt executate în proporție de 90% și se lucrează la finisajele interioare pentru o parte dintre etaje. Proiectul va avea o suprafață de 47.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A și va include și un showroom pentru vehiculele Groupe Renault România, 1.000 de locuri de parcare, un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor interne şi externe, dar și alte facilități precum un restaurant și un cabinet medical.

„Finanțarea acordată Globalworth se înscrie în strategia noastră de a ne implica în proiecte imobiliare foarte bine conturate, dezvoltate sustenabil de la nivel de plan până în faza de implementare, așa cum este Renault Bucharest Connected. Suntem pregătiți să oferim susținere proiectelor strategice care pot contribui la impulsionarea economiei locale, cu un impact pozitiv pentru noile zone dezvoltate. Aș dori să mulțumesc partenerilor pentru implicarea noastră într-un nouă finanțare”, a declarat Cătălin Jalobă, Șef Departament Finanțări Imobiliare BCR.

Globalworth a fost asistat în finalizarea tranzacţiei pentru acordarea creditului de finanțare de casa de avocatură NNDKP, iar BCR, de către WolfTheiss.

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Globalworth a atras o finanțare de 46 milioane de euro de la BCR

  1. Pingback: Globalworth rezultate financiare in Romania | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Rezultate financiare extrem de bune pentru Globalworth

Comentariile nu sunt permise.