Globalworth Square.

Începe construcția clădirii de birouri Globalworth Square. Când va fi finalizată?

06.03.2019

Dezvoltatorul imobiliar Globalworth a anunțat că începe construcția clădirii de birouri Globalworth Square. Localizat în zona Barbu Văcărescu din noul centru de business din București, între clădirile Globalworth Plaza și complexul Green Court, proiectul va include 14 etaje de spații de birouri și 3 niveluri subterane dedicate parcării. În plus, parterul va fi destinat facilităților, precum un restaurant și diferite opțiuni de retail.

Per total, clădirea are o suprafață închiriabilă de aproximativ 28.000 mp.

Globalworth Square. Ce spun reprezentanții dezvoltatorului clădirii de birouri?

“Odată cu începerea construcției noii clădiri, suntem cu un pas mai aproape de concretizarea unuia dintre cele mai ample și ambițioase proiecte ale companiei: de a crea cel mai mare business hub din nordul Capitalei. Globalworth Square va fi conectată cu complexul Green Court și cu Globalworth Plaza, aducând împreună mii de angajați, în una dintre cele mai căutate destinații din oraș. Clădirea se încadrează în stilul urbanistic din zonă și completează din punct de vedere arhitectural cele două proiecte din imediata sa apropiere. Ne dorim ca Globalworth Square să devină cea mai tehnologizată clădire din București, un spațiu care să încurajeze inovația și creativitatea generației care va schimba lumea de mâine”, a declarat Dimitris Pergamalis, Head of Construction & Development la Globalworth.

Globalworth Square. Eficiență energetică

Conform acestuia, noua clădire integrează cele mai noi tehnologii în materie de energie regenerabilă. La acestea se adaugă și sisteme de energie geotermală și fotovoltaică.

Globalworth Square va respecta stilul clădirilor deja existente în zonă, atât din punct de vedere arhitectural, cât și din punct de vedere al standardelor înalte de calitate și eficiență energetică.
Proiectul urmează să fie terminat la finalul anului 2020. Acesta le va oferi celor care își vor desfășura activitatea acolo:

  • birouri de Clasa A
  • vestiare pentru cei care aleg să vină cu bicicleta la birou
  • aproximativ 450 de locuri de parcare aflate la suprafață și pe cele trei niveluri subterane.

Globalworth Square. Facilități

Globalworth Square va include și o serie de facilități oferite la parterul clădirii, precum:

  • restaurante
  • cafenele
  • spații comerciale

În plus, clădirea beneficiază de un acces foarte bun la rețeaua de transport public, cu o serie de linii de autobuz care se află în apropierea acesteia și stația de metrou Aurel Vlaicu, la doar 200 de metri distanță.

Citește și Kaspersky Lab are un nou manager general pentru regiunea Europei de Est

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Începe construcția clădirii de birouri Globalworth Square. Când va fi finalizată?

  1. Pingback: Ancheta Consiliul Concurentei - Romgaz si Petrom | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.