Stiri: Constructii

Hagag Development Europe

Hagag Development Europe își extinde prezența pe piața de birouri din București

28.10.2022

Hagag Development Europe își extinde prezența pe piața de birouri din București prin accesarea segmentului de birouri private și anunță lansarea primului produs care deservește această nișă: H Private.

În completare, compania comunică și deschiderea primului său centru de business „full service” – H Private Arghezi, care va fi inaugurat la începutul anului viitor, în urma unei investiții consolidate de aproximativ 1,5 milioane de euro.

Hagag Development Europe. H Private este un produs nou și dinamic

“H Private este un produs nou, dinamic, dezvoltat pe baza cererii pentru spații de birouri de dimensiuni mai reduse și, în special, pentru centre de business de tip boutique care pun accentul pe siguranța și bunăstarea chiriașilor, dar și pe ușurința accesului. Vorbim despre o cerere pe care noi am indentificat-o nu doar în baza solicitărilor pe care le-am primit de la potențiali clienți, ci și prin activitățile de research și prospectare derulate de echipa noastră. Ne bucurăm să accesăm acest nou segment, puțin mai nișat ce-i drept, dar cu un potențial enorm de creștere și dezvoltare. Totodată, suntem entuziasmați să anunțăm și deschiderea primei locații, H Private Arghezi, găzduită chiar în clădirea noastră de birouri de la KM zero al Bucureștiului, H Tudor Arghezi 21.” spune Andreea Mihai, CEO al Hagag Development Europe.

Cui se adresează H Private?

H Private se adresează antreprenorilor, expaților, companiilor locale și internaționale cu proiecte pe termen scrut, mediu sau lung în Romania, companiilor specializate în servicii de training sau organizatorilor de conferințe care sunt în căutarea unor spații de birouri moderne și inspiraționale sau de săli de meeting individuale, funcționale 24/7, care își doresc să poată accesa rapid servicii premium de consultanță în multiple domenii și care să le asigure o bună funcționare a afacerii.

Primul centru pe care compania îl va inaugura în 2023

Primul centru pe care compania îl va inaugura în trimestrul I a anului 2023, H Private Arghezi, se întinde pe două nivele cu o suprafață totală de peste 1.500 de metri pătrați și dispune de aproximativ 30 de birouri gata compartimentate și amenajate, cu suprafețe cuprinse între 18 mp și 70 mp, săli de ședință complet echipate și tehnologizate care pot acomoda până la 40 de persoane simultan, un business lounge modern și elegant, kitchinette individuale pentru fiecare etaj și un Community Manager dedicat locației, cu experiență de peste 15 ani în zona operațională.

„Ceea ce H Private aduce nou pentru această piață a centrelor de afaceri este – pe lângă vibe-ul emblematic al locațiilor noastre și oportunitatea de a lucra sau de a-ți înregistra adresa socială a companiei chiar în inima orașului – Business Concierge-ul nostru care înglobează nu doar serviciile necesare pentru buna funcționare a unei companii, ci și servicii adiționale personalizate, dedicate bunăstării chiriașilor, care să le permită acestora din urma să atingă o stare de echilibru între muncă și viață personală. Iar nota de unicitate care ne diferențiază provine din componenta artistică pe care o vom implementa atât în locația din Arghezi, cât și în centrele pe care le vom deschide pe viitor în București și în țară, și prin care ne reiterăm promisiunea de a promova arta și cultura în toate formele ei, precum și de a susține, pro bono, tinerii artiști români.”, adaugă Andreea Mihai, CEO al Hagag Development Europe.

Citește și Prețuri apartamente 2023: Ce evoluții sunt estimate pentru piața imobiliară?