Horvath & Partners afaceri 2019

Ce afaceri estimează Horváth & Partners pentru 2019?

07.08.2019

Horváth & Partners afaceri 2019. Compania estimează o creștere a cifrei de afaceri de 35% în 2019 față de anul trecut. Compania preconizează că va încheia anul în curs cu o cifră de afaceri de peste 4 milioane euro, față de cei aproximativ 3 milioane euro raportați la finele lui 2018. Avansul vine în următoarele condiții:

  • dezvoltări accelerate ale pieței pe care activează compania
  • creșterea cererii impulsionată în special de nevoia de consultanță tehnologică
  • inițierea unor proiecte de transformare și digitalizare, precum și a unor programe de eficientizare

Horváth & Partners este unul dintre cei mai importanți jucători locali și internaționali pe piața consultanței în management.

Horváth & Partners afaceri 2019. Piața serviciilor de consultanță în management

“Piața serviciilor de consultanță în management a avut un parcurs foarte bun în ultimii cinci ani, iar cea mai mare creștere a fost observată anul trecut. Din datele înregistrate în primul semestru, în 2019 este foarte posibil să asistăm la o dezvoltare și mai rapidă ca în 2018. Majorarea se axează pe un context favorabil prezent în anumite domenii cheie, cum sunt petrol și gaze, bănci, energie, retail, care sunt într-o dezvoltare accelerată și de unde vine o cerere tot mai mare pentru servicii de consultanță în management. Horváth & Partners a primit, atât în 2018 cât și în prima jumătate din 2019, numeroase solicitări pentru derularea unor proiecte strategice și de transformare și optimizare organizațională, la care se adaugă inițiativele de digitalizare”, a afirmat Kurt Weber, Director General al Horváth & Partners Romania.

Horváth & Partners afaceri 2019. Digitalizarea în România

Conform acestuia, prima jumătate a anului a confirmat previziunile din 2018, când compania spunea că România traversează cea mai efervescentă perioadă de până acum în ceea ce privește digitalizarea, cu tot ceea ce implică ea:

  • automatizări
  • robotică
  • Machine Learning
  • procese de Inteligență Artificială

Horváth & Partners afaceri 2019. Consultanță tehnologică

”Companiile sunt dornice să se dezvolte și tot mai multe înțeleg că acum este momentul să investești masiv în consultanță tehnologică, dacă nu vrei să pierzi trenul. Nevoia jucătorilor din toate industriile de a se adapta noii realități digitale, de a-și transforma organizațiile pentru a fi mai agile și pregătite pentru creștere, a dus la proliferarea proiectelor de consultanță în management, iar această tendință se va consolida și va crește substanțial și în S2 2019, precum și în următorii ani’, a concluzionat Kurt Weber.

Horváth & Partners afaceri 2019. Proiectele derulate în acest an

Printre cele mai importante proiecte derulate de companie în 2019 se numără proiecte de consultanță în management cu o puternică componentă de inovație, ecosisteme digitale, precum și continuarea programului bianual cu specializarea de Business Controller, al cărui scop este acela de a oferi o soluție la problema deficitului de 2.000 de specialiști pe care îl are piața forței de muncă, pe acest segment.

Un alt moment important pentru companie a fost lansarea serviciilor Steering Lab. Este vorba de un centru de excelență care oferă soluții de ultimă generație de Big Data și Machine Learning. Soluțiile sunt disponibile prin intermediul unor sisteme de Inteligență Artificială.

Horváth & Partners afaceri 2019.  Angajări

Horváth & Partners are în plan mărirea echipei locale, până la finele anului. În prezent, echipa companiei este formată din 30 de specialiști. Creșterea numărului de angajați vine ca urmare a numărului tot mai mare de cereri pentru proiecte de consultanță în management.

Citește și Numărul de atacuri DDoS, în creștere

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Ce afaceri estimează Horváth & Partners pentru 2019?

  1. Pingback: Lantul de cafenele 5 to go - European Coffee Awards | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: MEDIjobs investitii 2019 - extindere companie | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.