Huawei Experience Store Baneasa Shopping City

S-a deschis primul Huawei Experience Store din țara noastră

30.07.2019

Huawei Experience Store Băneasa Shopping City. Compania a anunțat că a inaugurat sâmbătă, 27 iulie, primul Huawei Experience Store din țara noastră. Situat în Băneasa Shopping City, Huawei Experience Store va oferi clienților posibilitatea de a descoperi și a se familiariza cu ecosistemul interconectat și inteligent dezvoltat de Huawei.

Huawei Experience Store Băneasa Shopping City. Investiție

Valoarea totală a investiției se ridică la aproximativ un milion de euro. Aceasta cuprinde:

  • costuri de amenajare
  • logistică
  • personal
  • chiria spațiului

Huawei Experience Store Băneasa Shopping City. Un stil premium și elegant

Având o suprafață de 93 de metri pătrați, Huawei Experience Store se remarcă printr-un stil premium și elegant, respectând linia de design creată de companie pentru dispozitivele sale inovatoare.

Clienții companiei vor putea găsi aici întreg portofoliul de produse Huawei, de la smartphone-uri și tablete, la laptopuri, ceasuri inteligente, inclusiv gama completă de accesorii și, totodată, vor avea posibilitatea să testeze cele mai noi produse, imediat după lansarea lor globală.

Huawei Experience Store Băneasa Shopping City. Cele mai noi dispozitive

În Huawei Experience Store, consumatorii vor putea găsi și interacționa cu cele mai noi dispozitive, precum cele trei modele de telefoane ale seriei HUAWEI P30:

  •  smartphone-urile seriei Y
  • HUAWEI P Smart
  • HUAWEI P Smart Z, primul telefon Huawei care integrează o cameră frontală retractabilă.

De asemenea, acolo va putea fi testat și HUAWEI Mate 20 X 5G. Este vorba de primul telefon comercial al companiei ce permite acces la tehnologia de generația a 5-a.

Huawei Experience Store Băneasa Shopping City. Gama de laptopuri

Disponibilă pentru testare și achiziționare va fi și gama de laptopuri HUAWEI Matebook. De la modelele mid-range, la cele de top, consumatorii vor putea descoperi notebook-urile care încorporează inovația, inteligența și performanțele remarcabile, într-un design deosebit.

„Suntem încântați să deschidem în România cel de-al treilea spațiu unde consumatorii și fanii Huawei vor putea descoperi și interacționa cu cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania noastră. Deschiderea Huawei Experience Store vine să confirme interesul și încrederea consumatorilor români în produsele Huawei”, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania.

Huawei Experience Store Băneasa Shopping City. Program de lucru

Huawei Experience Store va fi deschis de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00.

Pe lângă Huawei Experience Store, consumatorii și fanii Huawei au la dispoziție încă două spații unde pot interacționa cu ecosistemul inteligent și inovator creat de companie: Huawei Service Center din Bulevardul Nicolae Bălcescu 23A și Huawei Experience Shop din Afi Cotroceni.

Citește și Asociația Marilor Rețele Comerciale din România a ales grupul GMP pentru PR și Public Affairs

 

 

 

Citiți și despre: