Stiri: Companii

Iaurt de baut Olympus

Olympus lansează un nou produs pe piaţa din România

14.09.2020

Olympus a lansat, pe piaţa locală, primul iaurt de băut cu specific grecesc. De asemenea, producătorul de lactate a completat gama produselor acidofile cu două noi sortimente, sana și kefir din lapte de capră.

Olympus Foods a lansat în anul 2011, în premieră pe piața din România, iaurturile cu specific grecesc produse local. În 2018, compania a introdus pe piață iaurtul Stragghisto, care are la bază o rețetă tradițională a iaurtului cu specific grecesc. După aceea, în 2019, portofoliul a fost completat cu primul iaurt bio cu specific grecesc.

Iaurt de băut Olympus. Un produs care se adresează persoanelor active

Noul iaurt grecesc de băut vine în completarea gamei de iaurturi cu specific grecesc Olympus și este disponibil în gramaj de 330 g. Este un produs care se adresează în special persoanelor active, cu un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată, având o textură cremoasă și un conținut ridicat de proteine – 26g proteine / 330g produs.

Iaurt de băut Olympus. Misiunea companiei

“Olympus Foods a avut întotdeauna la bază misiunea de a le oferi consumatorilor cele mai inovatoare produse, de cea mai înaltă calitate, în perfectă armonie cu natura. Din acest motiv, ne concentrăm eforturile asupra diversificării portofoliului de produse. Suntem atenți la comportamentele și tendințele de consum, le analizăm și, ulterior, încercăm să le răspundem cât mai specific. Noul iaurt cu specific grecesc de băut este o premieră pe piața din România, atât la nivel de produs, cât și la nivel de conținut proteic. Suntem încrezători că va atrage atenția consumatorilor fideli ai iaurtului cu specific grecesc, care acum se pot bucura de unul dintre produsele lor preferate mai ușor, și în mișcare”, a declarat Athanasios Giannousis, Director Comercial Olympus Foods.

Alte produse lansate în 2020

Totodată, în 2020, compania a mai adus două noi completări importante în gama produselor acidofile, sana și kefir din lapte de capră. Este vorba de două produse sezoniere, disponibile anual în magazine în perioada aprilie – octombrie. Sana și kefirul sunt produse obținute 100% din lapte de capră colectat de pe teritoriul României. Acestea au un aport nutritiv ridicat, sunt ușor de digerat, hrănitoare și răcoritoare. Gama de lactate din lapte de capră Olympus cuprinde și:

  • lapte 3.5%
  • unt 82%
  • iaurt 4%
  • telemea

Iaurt de băut Olympus. Fabrica de Lapte de la Hălchiu

Iaurtul cu specific grecesc de băut, sana și kefirul din lapte de capră Olympus sunt produse în România, în Fabrica de Lapte de la Hălchiu. Produsele sunt distribuite în rețelele de supermarketuri și hipermarketuri, urmând să fie introduse treptat și în magazinele din comerțul tradițional.

 

Citeşte şi Evaluarea Naţională 2021. A fost publicat calendarul examenelor