Stiri: Companii

Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri

04.12.2015

Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri. În perioada Sărbătorilor de Iarnă nu trebuie să vă neglijaţi nici partenerii de business şi nici angajaţii. Trebuie să le transmiteţi şi acestora, aşa cum transmiteţi familiei şi prietenilor, mesaje de Crăciun şi de Anul Nou.

Dacă nu aveţi inspiraţie, mai jos veţi putea regăsi câteva idei de mesaje de sărbători pentru mediul de afaceri.

Mesajele de Sărbători pot fi trimise atât pe telefon, cât şi pe mail sau printr-o scrisoare sau felicitare. Probabil vă întrebaţi ce modalitate să alegeţi pentru a trimite mesajele de Sărbători. Nu este însă o decizie dificilă: modul în care comunicaţi cu persoane respectivă este cel care vă va indica cum să trimiteţi mesajele de Sărbători. Aşadar, dacă cu un client vorbiţi foarte des la telefon, cel mai bine ar fi să îi transmiteţi  „Crăciun Fericit şi un An Nou cât mai bun” printr-un mesaj, iar dacă principala modalitate de comunicare este e-mail, atunci alegeţi să trimiţeți o felicitare prin acest mijloc de comunicare.

Mesajele de Sărbători prin intermediul scrisorii pot fi transmise, de exemplu, unui director al unei companii cu care colaboraţi şi, de ce nu, angajaţilor. Indicat ar fi ca în cazul salariaţilor această scrisoare să fie însoţită şi de o primă de Crăciun.

Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri:

– Vă dorim un Crăciun Fericit şi un An nou plin de realizări. Cu stimă!

– Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă vă adresăm cele mai frumoase gânduri şi vă dorim succes în dezvoltarea afacerilor!

– Vă dorim un An Nou plin de proiecte şi realizări frumoase!

– Fie ca anul care vine să fie unul al succeselor. La mulţi ani!

– Vă urăm să aveţi un Crăciun fericit alături de cei dragi şi un An Nou plin de succes!

– Crăciun Fericit şi un An Nou cât mai bun! Vă mulţumim pentru colaborarea de succes pe care am avut-o în anul care tocmai se încheie. Cu stimă.