Stiri: Constructii

IMPACT Developer & Contractor

Rezultate financiare bune pentru IMPACT Developer & Contractor

13.11.2018

IMPACT Developer & Contractor SA a anunțat că a încheiat primele nouă luni ale anului cu venituri operaționale de 62.2 milioane lei. Acestea au rezultat din vânzarea de apartamente și case. Din numărul total al locuințelor vândute, cea mai mare parte (134 de apartamente) s-a vândut în cadrul Greenfield Băneasa (Ansamblul Salcâmilor și Ansamblul Platanilor).

IMPACT Developer & Contractor. 198 de pre-contracte

Pe lângă contractele de vânzare cumpărare reflectate în raportul financiar, în primele nouă luni ale anului 2018 s-au mai încheiat 198 de pre-contracte de vânzare-cumpărare. Valoarea acestora este de 90.7 milioane lei. Ele se vor concretiza în contracte de vânzare în următoarele 18 luni. Prin urmare, valoarea totală a apartamentelor vândute și pre-contractate în perioada analizată însumează 152.9 mil lei.

În condițiile stocului ”sold out” de apartamente de două camere, mix-ul de unități s-a schimbat față de aceeași perioadă a anului trecut, în favoarea apartamentelor de trei și patru camere.

IMPACT Developer & Contractor. Ce spune conducerea companiei?

“Strategia de creștere pe 2019 are drept obiectiv consolidarea poziției companiei noastre ca dezvoltator de proiecte în zona medium și high, standardele de calitate ale proiectelor noastre fiind în acord cu actuala tendință a consumatorilor de a fi tot mai selectivi. În primul rând, vom continua dezvoltarea următoarelor faze din Luxuria și Greenfield, două proiecte extrem de atractive, care vând foarte bine, mult peste media pieței. În al doilea rând, continuăm demersurile pentru proiectele acolo unde avem deja terenuri. În acest moment, Impact are aproximativ 87 de ha în portofoliu cu proiecte în pipeline în diferite stadii de dezvoltare. De asemenea, avem în plan achiziția de noi terenuri, în special în zona de nord a Bucureștiului unde avem cea mai mare experiență de dezvoltare“, a declarat Bogdan Oșlobeanu, CEO Impact Developer & Contractor Group.

Impact are în derulare, la ora actuală, două proiecte rezidențiale de mari dimensiuni în nordul Bucureștiului. Este vorba de:

  • Greenfield Băneasa, pe segmentul mediu
  • Luxuria Domenii Residence, pe segmentul premium

Ansamblurile au o valoare investițională viitoare de peste 600 milioane euro. Ele vor totaliza până în 2029 peste 8,000 de locuințe.

Citește și DevTalksJunior 2018: Principalele subiecte dezbătute