Stiri: Sanatate

Dividende Farmaceutica REMEDIA

Începe distribuirea dividendelor pentru Farmaceutica Remedia

22.09.2017

Depozitarul Central anunţă investitorii că, în perioada 22.09.2017 – 21.09.2020, distribuie dividende pentru acţionarii Farmaceutica Remedia (simbol RMAH). Compania va distribui acţionarilor dividendele aferente anului 2016, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central.

Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,0066 lei.

Cei care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 06 noiembrie.

Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează începând cu data de 22 septembrie.

De asemenea, acţionarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari sau în numerar, la ghişeele bancare ale Băncii Transilvania din întreaga ţară.

Din 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare și registru.