INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 - Romexpo

INDAGRA 2019: 80% din suprafața expozițională este deja ocupată

17.05.2019

INDAGRA 2019 Romexpo. Cu toate că mai sunt șase luni până la începerea Târgului internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei – INDAGRA 2019, pregătirile sunt în plină desfășurare. Companiile expozante se asigură din timp că au un loc în cadrul celui mai important eveniment agricol din țara noastră.

INDAGRA 2019 Romexpo. 250 de companii înscrise

Interesul firmelor românești și din străinătate crește de la o ediție la alta, 250 de companii fiind deja înscrise, ocupând 80% din suprafața expozițională: 9.000 mp în interior și 14.500 mp la exterior.
Cei care doresc să participe la INDAGRA 2019 pot să-și rezerve spațiul până pe 31 mai. Contactați organizatorii și stabiliți cele mai eficiente soluții de participare.

INDAGRA 2019 Romexpo. Zone tematice

La INDAGRA 2019, participanții au posibilitatea să prezinte produsele în cadrul unor zone tematice, precum:

• Echipamente și mașini agricole, silozuri, echipamente pentru viticultură;

• Semințe, material săditor, îngrășăminte, sere și solarii, echipamente pentru irigații;

• Echipamente pentru zootehnie, furaje și nutrețuri combinate.

INDAGRA 2019 Romexpo. Cel mai important eveniment din sectorul agricol

INDAGRA 2019 reprezintă cel mai important eveniment românesc cu caracter agricol, numărul mare de expozanți, ofertele acestora şi activitățile conexe din cadrul lui demonstrează potenţialul și capacitatea producătorilor şi distribuitorilor din domeniu, români şi străini, de a aduce pe piaţă produse şi echipamente moderne, în scopul de a crește performanţele și profitul în: cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor, viticultură şi vinificaţie.

Târgul oferă posibilitatea de a încheia noi contracte și parteneriate, reprezintă cadrul profesionist de ofertare, negociere și contractare pentru cele mai mari companii din industrie și specialiștii din domeniul agricol.

INDAGRA 2019 Romexpo. Conferințe și seminarii

În plus, cei pasionați de agricultură sunt așteptați la conferințe și seminarii organizate în cadrul INDAGRA, pe teme precum: dezvoltarea agriculturii din România prin prisma inovațiilor, promovarea produselor românești pe piața internă și externă, accesul producătorilor români la fondurile europene.

Mai multe informații despre INDAGRA 2019 găsiți pe www.indagra.ro sau contactând organizatorii: https://www.indagra.ro/contact-2/

Cel mai mare și important eveniment agricol din România, Târgul INDAGRA, organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie din România, se va desfășura în perioada 30 octombrie – 03 noiembrie 2019, atât în interior cât și pe platformele exterioare ale Centrului Expozițional.

INDAGRA 2019 Romexpo. Program de vizitare:

30.10-02.11.2019, între orele 9:00 – 18:00;
03.11.2019, între orele: 9:00 – 16:00.

Concomitent cu INDAGRA 2019, în Centrul Expoziţional ROMEXPO se vor desfăşura alte trei evenimente cu participare internaţională:

• INDAGRA FOOD & CARNEXPO (www.indagra-food.ro) – Târg internaţional pentru industria alimentară;

• EXPO DRINK (www.expodrink.ro) – Târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice şi non-alcoolice.

• PACK SHOW – (www.packshow.ro) – Expoziție pentru industria ambalajelor.

Citește și TVA alimente bio 2019. Mesajul transmis de marile lanțuri de supermarketuri

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “INDAGRA 2019: 80% din suprafața expozițională este deja ocupată

  1. Pingback: INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 - Romexpo | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.