Stiri: IT&C

Entersoft a achiztționat pachetul majoritar din BITSoftware

ING Tech se mută într-un sediu nou. Unde sunt situate noile birouri?

06.06.2019

ING Tech își pregătește mutarea într-un sediu nou și anunță finalizarea negocierilor cu dezvoltatorul belgian Atenor pentru închirierea și personalizarea clădirii Dacia One. Aceasta este situată în zona Piața Romană – Calea Victoriei.

ING Tech este hub-ul global de software development al grupului ING.

ING Tech sediu. 800 de specialiști IT

Compania estimează o creștere a numărului de angajați la 800 de experți IT până la finalul anului viitor. Astfel, hub-ul de tehnologie își pregătește mutarea într-un sediu nou, cu intenția de a construi un birou deschis comunității IT și adaptat dinamicii industriei de tehnologie.

Noul sediu ING Tech deschide granițele biroului clasic și își propune să devină un punct de întâlnire pentru cei pasionați de tehnologie – profesioniști IT, cercetători sau studenți în domeniu.

ING Tech sediu. 13.000 de metri pătrați

Cei 13.000 mp vor acomoda atât zone de lucru pentru angajați, cât și spații publice pe care comunitatea IT le poate accesa:

  • un spațiu de lucru comun
  • un studio de inovație
  • un amfiteatru deschis

ING Tech sediu. Colaborare și flexibilitate

“Colaborarea și flexibilitatea sunt aspecte esențiale în modul nostru de lucru și al industriei în care activăm. Ne-am dorit ca noul birou să reflecte această filosofie și să deschidă granițe, atât în modul de lucru, cât și de gândire», a declarat Marian Ion, CEO ING Tech România.

ING Tech sediu. Principiile Orange Workplace

Pentru noul birou, ING Tech aplică principiile « Orange Workplace », un model de organizare a spațiului de lucru dezvoltat de ING în colaborare cu Colliers International.

Principiile Orange Workplace au fost dezvoltate în jurului modului de lucru Agile, care presupune existența unor spații flexibile și libertatea de alegere a locului ocupat în funcție de activitatea desfășurată.

Modelul pune accent pe experiența de învățare și experimentare la birou, interacțiune umană și spații care încurajează un mod de lucru flexibil și imaginativ.

ING Tech sediu. Un birou cu o notă personală

« Viziunea noastră este să construim un birou cu o notă personală, umană, un loc în care să ne conectăm mai bine cu industria din care facem parte, cu cei care ne sunt colegi și cu noi înșine », a adăugat Marian Ion.

Proiectul se află în stadiul de dezvoltare. Clădirea va fi disponibilă la finalul anului 2020.

Tranzacția a fost intermediată de CBRE România, care a identificat proiectul imobiliar, a facilitat acordul comercial și a consiliat ING în toate etapele procesului.

ING Tech sediu. Parteneri proiect:

• Atenor – dezvoltator

• CBRE Romania – management tranzacție

• Colliers Romania – project management și workplace consultancy

• Unulaunu – design și arhitectură de interior

Citește și OPERA FANtastica 2019: Luminița Arvunescu, în dialog cu marea soprană Marina Krilovici