Stiri: Constructii

Izotec Group

Izotec Group lansează prima fereastră premium la preț standard

07.05.2020

Izotec Group lansează online, pe data de 13 mai 2020, prima fereastră premium la preț standard, special pentru perioada de criză. Este vorba de IzoElite Dynamic. În plus, aceasta este prima fereastră premium lansată online pe piața de tâmplărie PVC din România.

Aşadar, Izotec Group organizează primul eveniment online de pe piața de ferestre PVC din ţara noastră, în care lansează oficial gama de ferestre IzoElite Dynamic, dezvoltată cu sistemul de profil Gealan S9000 AD.

Izotec Group. Beneficii pentru clienţi

Evenimentul se va axa pe evidențierea avantajelor și beneficiilor pe care le au clienții, pe termen mediu și lung, atunci când aleg să își echipeze locuința cu ferestre premium IzoElite Dynamic, cu preț standard.

Acesta este și mesajul principal sub care este promovat noul produs, dezvoltat în cadrul gamei premium de ferestre IzoElite- powered by Gealan S9000: IzoElite Dynamic. Prima Fereastră Premium la preț standard.

În cadrul evenimentului online din 13 mai, partenerii și clienții noștri vor afla principalele beneficii pe care le pot avea cu o fereastră Izotec premium la preț de model standard.

Izotec Group. Ce spune conducerea companiei

„La început de an, pentru firma noastră se contura un an excepțional din punct de vedere al cifrelor. Strategia Izotec pentru anul 2020 includea lansarea altor game de produse premium, și care datorită contextului actual, a fost nevoie să fie amânate pentru a doua parte a anului.

Criza provocată de pandemie a lovit în toate afacerile, și ne-am trezit într-o situație fără precedent, din care a fost nevoie să căutăm singuri soluții de supraviețuire, ca firmă și ca oameni”, spun reprezentanţii Izotec Group

Izotec Group. Preocupările companiei au vizat, după aceea, următoarele direcţii:

• Menținerea în efectiv cât mai complet a echipei de angajați Izotec și continuarea activității, cu respectarea regulilor impuse de starea de urgență.

• Susținerea morală a colaboratorilor interni și externi, în special cei aflați în zone puternic afectate de răspândirea bolii- de ex. Firme partenere din Suceava, sau din afara țării- cei din Italia, aflați în carantină.

• Menținerea aceluiași nivel ridicat de calitate a produselor pentru care Izotec a fost cunoscut până la criză.

„Întrucât principalul nostru furnizor de sistem, Gealan Germania, a decis să amâne pentru a doua parte a anului lansarea noutăților din 2020, a fost necesar să găsim împreună cu partenerul nostru, soluții de adaptare la noile condiții de piață.

Cu moral ridicat și efervescență de idei în cadrul echipei Izotec, am reușit ca în timp record (mai puțin de o lună de zile) să ne reconfigurăm strategia de afaceri și să lansăm o nouă gamă de ferestre premium, dar cu preț standard, special pentru criză. Prin acest nou produs dorim să punem la dispoziția clienților avantajele unei ferestre premium, la un preț mult mai bun.

  • În același timp, oferim o șansă unică dealerilor de tâmplărie PVC să fie relevanți în perioada de criză.
  • A fost nevoie să ne folosim aproape în exclusivitate de resursele existente, să lucrăm cu un minim de capital, atât de necesar în mod obișnuit, la lansarea unui nou produs. Estimarea noastră este că valoarea totală a investiției este de aproximativ 200.000 euro, în acest proces dedicat noii ferestre premium IzoElite Dynamic”, au mai explicat reprezentanţii Izotec Group,

Izotec Group. 13 beneficii

Cu ferestrele premium IzoElite Dynamic avem cel puțin 13 beneficii, pentru același preț cu un model obișnuit de pe piață:

1. Mai puțini bani investiți pentru amenajarea locuinței

2. Economie de bani la întreținere, cu până la 28% pe an.

3. Siguranță sporită împotriva hoților/ protecție antiefracție

4. Fără risc de rănire în caz de spargere accidentală a geamului

5. Mai multă lumină naturală în casă

6. Somn de calitate, care contribuie la creșterea imunității, productivității, stării de bine

7. Aerisire controlată, în 4 trepte- controlezi gradul de deschidere al ferestrei, funcție de anotimp. Nu pierzi căldura, elimini umiditatea și mirosurile neplăcute

8. Fără mucegai- scade riscul apariției bolilor respiratorii/ alergiilor

9. Fără zgomote deranjante din afară

10. Manevrare ușoară chiar și după ani buni de la instalare

11. Design unitar al casei, fără ferestre deformate în timp

12. Crește gradul de împlinire și satisfacție/ stima de sine- intri în „clubul” posesorilor de produse Premium

13. Contribui la salvarea arborilor din jur (de la 14 până la 63 de arbori), prin reducerea consumului de gaze, energie necesară încălzirii/ răcirii locuinței.

Citeşte şi Turismul în România. Scădere drastică în luna martie