Stiri: Retail

Investitii Jerry’s Pizza 2021

Jerry’s Pizza se extinde! Unde a deschis compania cele mai noi unități?

05.02.2020

Jerry’s Pizza București. Jerry’s Pizza, cel mai important operator din segmentul delivery și take-away de pe piața autohtonă, și-a extins lanțul de magazine din țara noastră. Compania a investit peste 600.000 de euro în patru noi unități. Acestea se află în București sau în zonele limitrofe ale Capitalei:

  • Pipera
  • Militari
  • Matache
  • Balotești

Jerry’s Pizza a intrat pe piața din România în urmă cu peste 20 de ani, devenind, de-a lungul timpului, un nume sinonim cu produsele și serviciile de livrare de înaltă calitate.

Jerry’s Pizza București: 17 unități în Capitală

La ora actuală, lanțul de magazine cuprinde 21 de unități active la nivel național, dintre care 17 funcționează în București și în orașele limitrofe:

  • Popești
  • Chiajna
  • Balotești

La acestea se adaugă și patru în Brașov, Constanța, Ploiești și Pitești.

Toate magazinele oferă servicii de delivery și take-away, iar unele dintre ele au, suplimentar, opțiunea de consum “dine-in”.

Jerry’s Pizza București. Meniu

Compania  va continua să aducă inovații la nivel de produs și să își extindă oferta, prin introducerea în meniu a noi toppinguri și sortimente de deserturi și paste.

Planurile pentru 2020

Planurile Jerry’s Pizza pentru prima jumătate a anului 2020 includ deschiderea a încă două magazine în Bragadiru și zona Regie din București.

Noile deschideri sunt parte din strategia de business a companiei, legată atât de acoperirea cât mai eficientă a Capitalei și a orașelor limitrofe, cât și de extinderea pe plan național. În plus, începând cu această primăvară, Jerry’s Pizza va fi mai aproape de consumatori prin Food Truck-ul Jerry’s Pizza, prezent la diverse evenimente din București și din țară.

Jerry’s Pizza București. Procesul de rebranding

Ca parte a procesului de rebranding început în aprilie 2019, Jerry’s Pizza va continua alinierea la noua identitate vizuală a magazinelor existente. Vorbim, așadar, de reamenajarea acestora. De asemenea, anul acesta, compania se concentrează și pe extinderea flotei de livrare care numără la ora actuală:

  • 60 de autoturisme
  • 45 de scutere
  • 20 de biciclete electrice

Ce spune conducerea companiei?

„Investițiile pe care le-am realizat de-a lungul timpului și atenția acordată nevoilor consumatorilor și angajaților noștri, deopotrivă, demonstrează interesul nostru pentru menținerea acelorași standarde de înaltă calitate pentru produsele și serviciile oferite, astfel încât să rămânem constant în topul preferințelor românilor. Ne dorim să ajungem mai aproape de consumatori și să le oferim servicii de livrare cât mai rapide, produse gustoase și inedite, astfel că avem în plan extinderea continuă a rețelei de magazine și introducerea de noi preparate în meniu, cu atât mai mult cu cât activăm într-o industrie foarte dinamică”, a declarat Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza.

Citește și Evenimente Romexpo 2020. De ce nu trebuie să ratați participarea la ROMMEDICA – DENTA I – SOMN EXPO?