Stiri: Retail

Reducerea consumului de plastic

Kaufland, „Angajator de Top” în România pentru al patrulea an consecutiv

05.02.2019

Kaufland România a obținut pentru al patrulea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” în România și, pentru prima dată, titlul de „Angajator de Top” în Europa. Compania a dovedit astfel că angajații reprezintă o prioritate pentru companie. În plus, atingerea performanței, inclusiv la nivelul grijii pentru oamenii Kaufland, a devenit deja o tradiție.

Distincția obținută de Kaufland România este acordată de Top Employers Institute din Olanda. Aceasta a fost acordată în urma unei analize riguroase a:

  • proceselor de resurse umane din interiorul companiei
  • facilităților acordate
  • posiblităților de dezvoltare pe care le au angajații de pe toate nivelurile

Kaufland Angajator de Top. ”Fiecare companie este, în esență, suma angajaților săi”

„Fiecare companie este, în esență, suma angajaților săi, iar pentru Kaufland fiecare poziție este la fel de importantă. Pentru că fiecare angajat este esențial în procesul de păstrare a promisiunii pe care compania o face clienților săi. De aceea, Kaufland oferă tuturor angajaților condiții și oportunități de dezvoltare personală și profesională, lucru confirmat de certificarea câștigată și în acest an”, precizează retailerul.

Recunoașterea primită la nivel local este completată de sigla europeană, care atestă, la nivel de grup, atitudinea bazată pe respect și orientată pe susținerea evoluției angajaților, atitudine care a devenit deja o marcă asociată numelui Kaufland.

Kaufland Angajator de Top. Angajații sunt o prioritate

Prin consolidarea poziției de Angajator de Top, compania dovedește încă o dată că angajații sunt o prioritate. Aceștia formează o mare familie în care fiecare este tratat egal, iar oportunitățile de dezvoltare sunt disponibile tuturor.

Programele și sistemele interne pe care retailerul le-a implementat pentru a contribui la dezvoltarea angajaților săi, precum proiectele de instruire și dezvoltare derulate, sistemul de beneficii oferite și programele de responsabilitate socială, confirmă dorința organizației de a contribui la asigurarea unui viitor sustenabil pentru companie și fiecare dintre cei care sunt parte din ea.

Kaufland Angajator de Top. Investiția în oameni

„Considerăm că investițiile în oameni sunt cele mai de impact. De aceea, ne raportăm la echipa noastră ca la o familie extinsă, în care fiecare își pune în valoare cele mai bune abilități și în care fiecare primește oportunitatea de a-și dezvolta potențialul. Putem spune că la Kaufland avem atâtea job-uri esențiale câți angajați sunt, deci, că la noi nu sunt «locuri de muncă mici». Compania noastră lucrează permanent la dezvoltarea unui mediu de lucru plăcut pentru echipă, menit să susțină dezvoltarea fiecărui angajat în parte pe termen lung. Certificarea de Angajator de Top ne bucură mai ales fiindcă, pentru noi, reprezintă o aprobare a pașilor pe care îi facem pentru îndeplinirea acestor obiective, o certificare obiectivă realizată de un institut internațional specializat”, declară Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director, Kaufland România.

Citește și Saint-Gobain România a primit certificarea ”Angajator de Top”