Stiri: Retail

Livrare produse Kaufland.

S-a deschis Kaufland Promenada Sibiu!

14.11.2019

Kaufland Promenada Sibiu. Retailerul a anunțat că inaugurează astăzi, în noul mall Promenada din Sibiu, primul hipermarket al rețelei situat într-un centru comercial. Inaugurarea magazinului face parte din noua strategie a companiei de a miza pe adaptabilitate și a se extinde și în spații în chirie, în paralel cu dezvoltarea unei rețele vaste de magazine pe terenuri în proprietate.

Amplul proces de modernizare și reînnoire demarat în urmă cu câțiva ani de Kaufland cuprinde adaptarea formatelor, precum și dinamismul și flexibilitatea în strategia de extindere.

Kaufland Promenada Sibiu. Ce spune conducerea retailerului?

”Dacă 2019 aduce primul Kaufland într-un mall, în ultimul an am lansat și formate dinamice precum primul magazin al rețelei într-un complex imobiliar, magazine sezoniere tip Pop-up în corturi amplasate în stațiuni turistice, magazine cu fațada verde din plante, sau cu grădini urbane comunitare pe acoperișuri și în parcări. În cadrul procesului de modernizare, Kaufland a lansat recent și cel mai nou concept de ultra-magazin, cu elemente inspirate din universul mall-urilor – cu raioane ca sushi-bar, Food Court sau pereți de sticlă”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare şi Corporate Affairs Kaufland România.

Magazinul are design-ul celui mai nou concept Kaufland. Vorbim de finisaje moderne și elemente ce asigură o atmosferă plăcută de cumpărături.

Kaufland Promenada Sibiu. 4.000 de metri pătrați

Noul magazin este al treilea din oraș. Acesta dispune de o suprafață totală de aproximativ 4.000 mp, care include o suprafață de vânzare de 2.500 mp.

Prin această deschidere, Kaufland ajunge la o rețea de 127 de magazine în întreaga țară și crează încă 70 de noi locuri de muncă, sprijinind astfel dezvoltarea comunității locale din Sibiu.

Kaufland Promenada Sibiu. 14 case de marcat

Magazinul este dotat cu 14 case de marcat. Dintre acestea, șase sunt case Express (self check-out). Vorbim de o inovație ce permite clienților achitarea foarte rapidă a cumpărăturilor.

Program de lucru

Programul de lucru al noului magazin este de la 7:30 până la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică în intervalul 8:00-22:00. Supermarketul s-a adaptat astfel la orarul pe care îl va avea și mall-ul.

În noul magazin, clienții vor putea găsi produsele preferate la raioanele clasice de legume și fructe, brutărie, produse To Go și pește proaspăt.

Kaufland Promenada Sibiu. Vitrină cu servire asistată

În plus, hipermarketul va avea în componență vitrină cu servire asistată. La aceasta se adaugă:

  • o gamă variată de băuturi, alimente, dulciuri
  • articole din categoria non food
  • un spațiu pentru drogherie
  • produse cosmetice

Cu ocazia deschiderii, clienții sunt așteptați cu oferte și reduceri de peste 40% la diverse produse alimentare și non-alimentare.

Tabak Shop

Tot în noul magazin, aceștia vor putea găsi și noul punct Tabak Shop la Biroul de Informații – concept lansat recent în Kaufland, care oferă un sortiment de aproximativ 200 de produse din tabac, standard și premium, printre care țigări clasice, trabucuri și țigări de foi, tabac, țigări electronice sau diverse accesorii pentru țigări și trabucuri.

Noul magazin Kaufland este situat la nivelul 0 al mall-ului Promenada Sibiu, aflat pe Strada Lector, nr 1-3A.

„Căutăm să fim tot mai aproape de clienți, astfel încât cumpărăturile să fie un proces cât mai simplu și mai ușor pentru ei. Pentru asta, suntem flexibili și ne adaptăm constant formatele, motiv pentru care am ales să ne extindem și în spații de tipul mall-urilor”, spune Valer Hancaş, Director Comunicare şi Corporate Affairs Kaufland România.

Citește și Black Friday 2019: Reducerile oferite de Fashion-Up, Elefant.ro, AVstore și Vivre.ro