KFC Alba Iulia

KFC deschide primul restaurant al rețelei din Alba Iulia. Unde este situat?

05.12.2018

KFC România deschide un nou restaurant. Compania a investit aproximativ 900.000 de euro în prima unitate din Alba Iulia. Astfel, lanţul de restaurante continuă planurile de expansiune stabilite pentru anul în curs.

Sphera Franchise Group operează în exclusivitate brandul KFC pe piața locală. Unul dintre obiectivele pe termen mediu ale companiei este să aducă produsele KFC aproape de consumatorii din cât mai multe orașe.

KFC Alba Iulia. Unde este situat restaurantul?

KFC Alba Iulia este situat la parterul centrului comercial Alba Mall. Aceasta este cea de-a 74-a locație a brandului la nivel naţional.

Restaurantul este construit pe o suprafaţă de 400 de metri pătrați. Unitatea are o capacitate de până la 98 de locuri. De asemenea, consumatorii dețin posibilitatea de a lua masa și pe terasa spaţioasă, funcțională pe perioada verii.

Restaurantul KFC Alba Iulia este dotat și cu două chioşcuri digitale cu patru ecrane, ca alternativă rapidă pentru cei care doresc să eficientizeze timpul de aşteptare al comenzii, prin plasarea și achitarea comenzii, cash sau card, prin această opțiune.

KFC Alba Iulia. Ce spune conducerea companiei?

„Ne pregătim de un final de an cu multe deschideri la nivel de grup, iar KFC este rețeaua cu cele mai multe restaurante noi în decursul acestei luni. Ajungem, acum, iată, în Alba Iulia, ceea ce confirmă, încă o dată, strategia noastră de a acoperi nu numai orașele mari, ci și pe cele cu mai puțin de 100.000 de locuitori. Știm că sunt fani KFC peste tot în țară și ne dorim să fim acolo oricând își doresc o porție de Crispy Strips sau Hot Wings sau să guste cele mai noi produse KFC”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Sphera Franchise Group.

KFC Alba Iulia. 50 de angajați

Echipa restaurantului KFC Alba Iulia este formată din 50 de persoane, din care fac parte Lucrători Bucătărie, Casieri, Bucătari și Asistent Manager.

Cei care vor să lucreze în noua unitate trebuie să știe că, pentru un loc de muncă la KFC Alba Iulia, nu este necesară o experiență anterioară de lucru, ci doar o atitudine pozitivă, motivație și dorința de dezvoltare în domeniu.

Programul de lucru este flexibil pentru angajați, tocmai pentru ca job-ul să răspundă la nevoile angajaților, care pot alege un program de 8h/zi, 6h/zi, 4h/zi sau program de weekend.

KFC Alba Iulia. Salarii

La începutul angajării aceștia sunt instruiţi și pregătiți la locul de muncă de către un trainer dedicat. Pe durata colaborării, adițional salariului de încadrare și tichetelor de masă, salariații KFC Alba Iulia beneficiază de creșteri salariale corelate cu vechimea, bonusuri de fidelitate, prime ocazionale de Crăciun/Paște.

În plus, compania oferă numeroase oportunități de specializare și dezvoltare profesională.

Citește și Clinica RITMICO Constanța s-a deschis. Ce servicii oferă?

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “KFC deschide primul restaurant al rețelei din Alba Iulia. Unde este situat?

  1. Pingback: Kaufland lanseaza jucariile Kidland! Preturi reduse | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.