Stiri: Retail

La ce ora incepe Black Friday pe eMAG in 2021

La ce oră începe Black Friday pe eMAG în 2021?

13.10.2021

La ce oră începe Black Friday pe eMAG în 2021? Black Friday eMAG 2021. Cel mai așteptat eveniment de shopping al anului va avea loc pe data de 12 noiembrie. În 2021, clienții vor avea parte, mai mult decât oricând, de categorii noi de produse în ofertă și de livrare flexibilă, la orice oră din zi și din noapte, în rețeaua easybox, care s-a dezvoltat accelerat în ultimii doi ani, de la 200 de unități în octombrie 2019 la 2.000 în octombrie 2021.

La ce oră începe Black Friday pe eMAG în 2021? Reduceri pentru o gamă variată de produse

Încă de la prima ediție, Black Friday a atras clienți noi care comandă online pentru prima oară datorită prețurilor bune și gamei variate de produse accesibile de oriunde.

Numărul celor care își fac cumpărăturile online a crescut semnificativ și va antrena în continuare trecerea în online, dar și diversificarea categoriilor de cumpărături.

De asemenea, Black Friday este un moment în care se văd bine tendințele anului în ecommerce. Anul acesta, așteptările vizează:

  • creșterea plăților cu cardul
  • diversificarea coșului de cumpărături cu produse din mai multe categorii
  • creșterea comenzilor la easybox

Anul trecut, nouă din zece români știau ce este Black Friday. În plus, mai mult de 54% dintre aceștia își propuseseră să cumpere cel puțin un produs la ofertă, potrivit Kantar România.

12,4 milioane de vizite pe eMAG, anul trecut

În ziua de Black Friday 2020, s-au înregistrat 12,4 milioane de vizite pe eMAG. Comanda ridicată în cel mai scurt timp s-a înregistrat la easybox, la doar 7 minute de la încărcare, chiar în ziua de Black Friday.

În primul minut de la start s-au comandat 8.260 de produse. Comanda cu cele mai multe produse a fost plătită online cu cardul și a conținut 97 de produse distincte din categorii precum:

  • băcănie
  • băuturi
  • produse pentru îngrijirea locuinței

Citeşte şi Investiţii eMAG: 1,5 milioane de euro pentru reamenajarea sediului central