Stiri: Companii

L&D Awards 2019 si-a desemnat castigatorii

L&D Awards 2019 și-a desemnat câștigătorii

04.11.2019

L&D Awards 2019. Săptămâna trecută, pe 29 octombrie, a avut loc Gala L&D Awards, momentul de celebrare a învățării în organizații. În cadrul evenimentului au fost acordate distincțiile Gold, Silver și Bronze celor mai apreciați traineri, coachi și companii furnizoare de programe de formare din țara noastră.

L&D Awards 2019. Evaluări

Distincțiile au fost acordate în urma evaluărilor făcute de comunitatea de HR și L&D în L&D Industry Survey, cea mai amplă cercetare cantitativă în domeniu.

Per total, 576 de respondenți au avut ocazia să nominalizeze și să recomande trainerii, coachii și companiile cu care au avut cele mai bune rezultate în anul 2018.

L&D Awards 2019. Ce spun organizatorii galei?

„Misiunea Learning Network este de a promova învățarea continuă ca modalitatea de a face față schimbărilor, atât în mediul organizațional, cât și în viața personală. Credem că învățarea este un fel de a fi și ne bucurăm să fim terenul de joacă al celor care împărtășesc aceleași valori ca și noi: învățare continuă, comunitate, grijă, responsabilitate, creativitate, inovare și bucurie. Evenimentul a fost foarte emoționant. Ne-am bucurat să putem oferi un moment de recunoaștere celor care muncesc zi de zi să îmbunătățească performanța organizațională și personală a clienților lor.” – Clementina Anghelache, fondator Learning Network.

Premiile oferite:

  • Bronze Award Coach: Alain Cardon, Metasysteme Coaching și Petra Mueller Demary, Solution Surfers.
  • Silver Award Coach: Paul Olteanu
  • Gold Award Coach: Madi Rădulescu, MMM Consulting
  • Bronze Award Trainer: Simona Podgoreanu, Exec-Edu și Mihai Curelea, Școala de training
  • Silver Award Trainer: Lavinia Rașcă, Exec-Edu
  • Gold Award Trainer: Paul Olteanu
  • Bronze Award Company: Learning Architect și Dynamic Learning
  • Silver Award Company: Interact și Stand for Development
  • Gold Award Company: Exec-Edu și Trend Consult.

”Learning Network îi felicită pe premianți, pe toți cei care au fost nominalizați în Top L&D 2019 și le mulțumește partenerilor media și celor care au fost alături în organizarea evenimentului: Magicianul Augustin, pianistul Nicolae Dumitru și echipa Teatrului Elisabeta”, au mai spus organizatorii.

Cercetarea „L&D Industry Survey – România 2019” și TOP L&D 2019 poate fi cumpărată online cu o reducere de 45% până la data lansării: 10 noiembrie.

Citește și Rezerve valutare România 2019. Datele pentru luna octombrie