Stiri: Social

Liceul International IOANID

Fundația Globalworth sprijină 10 elevi ai Liceului Internațional IOANID

11.11.2019

Liceul Internațional IOANID. Fundația Globalworth a anunțat că susține excelența academică printr-un parteneriat cu Liceul Internațional IOANID. Astfel, compania acordă 10 burse de excelență unor elevi cu rezultate deosebite. Scopul acestui sprijin este de a le oferi o experiență educațională la standarde înalte și de a pregăti generațiile tinere pentru provocările viitorului.

Liceul Internațional IOANID. Burse

Bursele le vor permite elevilor să urmeze cursurile Liceului Internațional IOANID. Vorbim despre o instituție care va asigura dezvoltarea individuală a bursierilor.

Serviciile cuprind materiile standard, dar și manualele și auxiliarele școlare, consumabilele necesare desfășurării activității și cele trei mese zilnice.

Liceul Internațional IOANID. Program

Din programul liceenilor fac parte:

  • ore de consiliere
  • ateliere de educație financiară
  • ore de dezbatere

Bursele de Excelență Globalworth acoperă un program de școlarizare bazat pe programa în limba română, împreună cu un sistem intensiv de limba engleză desfășurat în șapte ore pe săptămână.

Liceul Internațional IOANID. Ce spun cei care primesc burse?

„Niciodată nu mi-aș fi imaginat că o să ajung aici, la Liceul Internațional IOANID. Primii opt ani i-am petrecut într-o școală de stat și eram sigură că voi continua pe același drum. Însă azi pot spune cu mâna pe inimă că sunt încântată de vibe-ul din liceu. Orele decurg foarte frumos, sunt interactive și extrem de plăcute și interesante. Abordarea profesorilor este diferită. Sunt calmi și întelegători, mereu în mijlocul nostru. Eram obișnuită cu mulți copii în clasă și cu agitație permanentă și am fost surprinsă când am observat că aici este liniște, deși sunt mulți elevi în școală. Aici, nu îmi plac doar profesorii și colegii, îmi place mult și clădirea în care am început viața de liceană. Are o arhitectură deosebită și este foarte primitoare”, a povestit Alessia, clasa a X-a, beneficiar al Bursei de Excelență Globalworth.

Liceul Internațional IOANID. Elevi

În prezent, proiectul cuprinde un total de 14 elevi, dintre care 10 elevi sunt susținuți de Fundația Globalworth, iar patru elevi sunt susținuți de Liceul Internațional IOANID.

Bugetul total acordat de Fundația Globalworth este de 329.745 euro.

Liceul Internațional IOANID. Ce spune directorul Globalworth?

„Bursele de excelență Globalworth sunt o inițiativă specială pentru noi, unul din puținele proiecte care întrunesc în același timp toți cei trei piloni ai Fundației Globalworth. Reușim, prin intermediul lui, să ajutăm 10 oameni deosebiți să pătrundă în cadrul Liceului Internațional IOANID, care le oferă elevilor servicii educaționale de înaltă calitate ce integrează cele mai noi tehnologii, lucru atât de necesar pentru tinerii din generația Z. Am urmărit cu drag implicarea deosebită și abordarea interactivă a profesorilor din liceu și avem încredere că aceștia îi vor ghida pe copii cu grijă și pricepere în drumul către excelența academică”, a declarat Georgiana Iliescu, Director Executiv, Fundația Globalworth.

Fundația Globalworth susține dezvoltarea comunității din România, prin implementarea și finanțarea unor proiecte axate pe trei piloni centrali: oameni, locuri și tehnologie.

În acest sens, Fundația a susținut, încă de la înființarea sa în 2018, o serie de proiecte cu impact puternic asupra comunității locale, încheind parteneriate cu numeroase asociații non-guvernamentale.

Citește și EXPO PLAST 2019 Sibiu începe pe 12 noiembrie