Stiri: Retail

Lidl magazin Sfantu Gheorghe

Se redeschide magazinul Lidl din Sfântu Gheorghe!

13.12.2019

Lidl magazin Sfântu Gheorghe. Lidl continuă investițiile în țara noastră prin inaugurarea unui nou magazin în Sfântu Gheorghe, județul Covasna. Deschiderea va avea loc pe data de 19 decembrie. Noul supermarket Lidl din Sfântu Gheorghe este situat pe Strada Lăcrămioarei, Nr.2.

Lidl magazin Sfântu Gheorghe. 30 de angajați

Magazinul Lidl are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și aproximativ 30 de angajați.

Orarul de funcționare a supermarketului este:

  • luni – sâmbătă, între 7:30 și 22:00
  • duminica între 8:00 și 20:00

Lidl magazin Sfântu Gheorghe. Un format inedit

Noul magazin Lidl este construit după un format inedit. Acesta este primul magazin Lidl supraetajat din oraș. Parterul este destinat locurilor de parcare, iar etajul este alocat spațiului comercial.

Noul magazin Lidl înlocuiește unitatea care se afla la aceeași adresă, închisă în prima parte a anului 2019 deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Un impact redus asupra mediului

”Lidl optimizează în mod constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică”, au anunțat reprezentanții companiei.

De exemplu, în noul magazin sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență.

Lidl magazin Sfântu Gheorghe. Promoții

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua deschiderii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

La ora actuală, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 6.500 în România.

Pe plan local, retailer-ul german are deschise peste 260 de magazine și cinci centre logistice.

Citește și Oameni de afaceri România. Câți români fac business în țara noastră?