Stiri: Retail

Livrari PROFI

PROFI ajută persoanele blocate la domiciliu

01.05.2020

Livrări PROFI. Compania a anunţat că, începând din această săptămână, extinde la aproape 40 de localități proiectul demarat la Timișoara în sprijinul persoanelor care sunt la blocate la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

Livrări PROFI. Ce spune conducerea retailerului?

“Persoane care trebuie să-și limiteze deplasările de la domiciliu ne-au adresat comenzi de alimente, iar voluntari din orașe precum Timișoara, Cluj și București au răspuns cu succes cererilor lor, ceea ce ne-a încurajat să extindem proiectul”, a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI. “Ne bucurăm că apelul nostru de a sprijini persoanele de peste 65 de ani sau din alte categorii vulnerabile, pornit în Timișoara, găsește ecou în rândul unui număr tot mai mare de voluntari care ni s-au alăturat în dorința de a face bine. Împreună, putem acum ajuta oameni din mult mai multe localități.”

Livrări PROFI. 1.500 de voluntari

Inițiativei PROFI i se alătură, la ora actuală, peste 1.500 de voluntari ai Platformei Vecinul Tău. Voluntarii urmează să preia comenzi de alimente și să le livreze la casele celor care le solicită din toate județele.

Numere de telefon

Cei care se califică pentru această formă de sprijin au la dispozitie numărul 0759 602 510, de luni până duminică, între orele 10.00-18.00, ori platforma https://vecinultau.ro/, pentru a comanda produse pe care, cu respectarea regulilor de siguranță impuse de situația actuală, le vor primi la ușă. Tot la ușă le vor și plăti, conform bonului de la magazin.

Livrări PROFI. Localităţile incluse în proiect

Proiectul oferă ajutor în următoarele localități: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistriţa, Botoşani, Bragadiru-Teleorman(tr), Brăila, Braşov, Bucureşti, Buzău, Cluj Napoca, Constanţa, Covasna, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focşani, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Năvodari, Oradea, Piteşti, Prejmer, Râmnicu Vâlcea, Săcele, Satu Mare, Sibiu, Simeria, Slobozia, Suceava, Târgovişte, Târgu Jiu, Timişoara, Tulcea, Vaslui, Zalău.

Livrări gratuite

Livrările sunt gratuite. Însă, din respect pentru efortul voluntarilor si pentru a evita abuzurile, PROFI îi încurajează pe solicitanți să cumpere responsabil. De asemenea, este bine ca aceştia să-și facă lista de cerințe pentru mai multe zile.

Citeşte şi Rata şomajului începe să crească. Câţi români au fost concediaţi?