Stiri: Companii

Locuri de munca remote - Angajatori de TOP Bucuresti

Locuri de muncă remote, la Angajatori de TOP București

17.04.2020

Locuri de muncă remote. Candidații se pot angaja remote în cadrul celui mai mare târg de carieră online, Angajatori de TOP București. Astfel, până pe 27 aprilie, cel mai mare târg de carieră din România se desfășoară în mediul online, pe platforma Hipo.ro. Cei care se află în căutarea unei oportunități de carieră, fie că sunt profesioniști, persoane cu experiență middle-level, entry-level sau studenți, au ocazia de a își găsi o oportunitate de carieră potrivită.

Locuri de muncă remote. Standurile virtuale ale angajatorilor

Candidații din București, care nu au avut posibilitatea de a vizita standurile virtuale ale angajatorilor, mai au la dispoziție doar două săptămâni în care pot explora ofertele disponibile. Acest lucru este posibil prin simpla creare a unui cont gratuit pe site-ul Hipo.ro.

Locuri de muncă remote. Ce noutăți aduce Angajatori de Top București?

Oportunități de carieră dedicate profesioniștilor, candidaților middle-level, entry-level și programe de internship pentru studenți;

O selecție a unora dintre cele mai interesante joburi și programe de internship disponibile în secțiunea TOP Jobs București precum: QA Engineer, Junior Java Developer, Actuarial Auditor, Junior Refresh Quoting Analyst, Solutions Architect sau Financial Controlling Analyst;

Candidații pot purta ultimele discuții cu angajatorii prin intermediul chat-ului live;

Conferințe și workshopuri online (webinarii) dedicate candidaților care își doresc să afle mai multe despre cum își pot dezvolta cariera;

Candidații pot afla care sunt planurile de recrutare ale angajatorilor – disponibile pe profilul fiecărei companii.

Ce spun organizatorii Angajatori de TOP București?

“Până pe data de 27 aprilie, candidații care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship în București, sunt invitați să acceseze platforma evenimentului, pe hipo.ro, unde vor putea profita de ultimele 2 săptămâni în care au ocazia să interacționeze cu angajatorii și să participe la webinariile cu teme din domeniul lor de interes. Suntem încântați să constatăm faptul că până în momentul de față, Angajatori de TOP București a avut peste 60.000 de vizitatori, dornici de a vizita standurile virtuale ale companiilor participante și de a aplica la oportunitățile de carieră active din această perioadă.”, a afirmat Ionuț Vasile, Project Manager – Angajatori de TOP București ONLINE

Locuri de muncă remote. Domenii

Ofertele de joburi completează nevoia candidaților de a-și găsi un loc de muncă potrivit în această perioadă. Pentru o experiență completă la Angajatori de TOP București, ediția online, companiile participante pun la dispoziția candidaților joburi remote în domenii diverse, cele mai multe oportunități de carieră fiind în domenii precum:

  • IT&C
  • Contabilitate-Finanțe
  • Customer Support
  • Resurse Umane
  • Vânzări

De asemenea, candidații interesați de domenii precum Inginerie, Achiziții-Logistică, Retail sau Marketing & PR au oportunitatea de a aplica la locurile de muncă active pe platforma evenimentului.

Angajatori de TOP București din această primăvară poate fi accesat pe hipo.ro, în secțiunea dedicată evenimentului, până pe data de 27 aprilie.

Locuri de muncă remote. Companii participante

Companiile participante la eveniment sunt: Accenture, ADP (Automatic Data Processing) România, Allianz Technology, Ariston, Axway, BCR, British American Tobacco, CGI, Dell Technlogies, Deloitte, dm drogerie markt, EY România, FarmaVet, Finastra, Groupe Renault România, Harman, HeidelbergCement România, HP Inc, Huawei, InCrys, JTI România, Kalypso, Kaufland România, Kellogg’s, LSEG in România, Mercedes-Benz România, Metro Cash&Carry România, Michelin, Nestle, P&G, PepsiCo, Philip Morris România, ProCredit Bank, Raiffeisen Bank, Societe Generale European Business Services (SG EBS), Stefanini, Sustainalytics, Teleperformance, Telus International România, Veeam Software.

Citește și Program supermarketuri Paște 2020. Ce magazine sunt deschise?