Lustra CALYPSO IKEA

Aţi cumpărat acest produs de la IKEA? Trebuie să îl returnaţi!

27.09.2018

IKEA a anunţat că recheamă în magazine lustra CALYPSO. Motivul este următorul: există riscul de desprindere a abajurului. Astfel, retailerul recomandă clienților care au cumpărat lustra CALYPSO după data de 1 august 2016 să verifice data fabricației înscrisă pe eticheta produsului.

Astfel, IKEA spune că trebuie returnate lustrele CALYPSO care au datele de fabricație cuprinse între (an/an/săptămână/săptămână): 1625 și 1744 inclusiv.

Lustra CALYPSO: Ce spun reprezentanţii companiei?

„IKEA a primit sesizări din partea clienților cu privire la desprinderea abajururilor de sticlă și, pentru a minimiza orice risc pentru clienții noștri rechemăm lustra CALYPSO cu data de fabricație cuprinsă în intervalul: 1625 – 1744, și pusă la vânzare după data de 1 august 2016”, a anunţat retailerul.

Lustra CALYPSO: Nu este nevoie de bonul fiscal

Clienţii care returnează această lustră vor primi un nou produs CALYPSO sau li se va returna suma plătită. Dovada plății sau bonul fiscal nu este necesară pentru a returna lusta CALYPSO.

„Siguranța produselor este o prioritate pentru compania IKEA. Toate produsele noastre sunt testate și respectă legislația și standardele aplicabile. În ciuda acestui fapt, am primit sesizări legate de desprinderea abajurului de sticlă al lustrei CALYPSO. Pentru a proteja clienții și a evita orice posibilitate de producere a vreunui incident, rechemăm produsul în magazin pentru a putea fi înlocuit sau pentru rambursarea integrală a sumei plătite”, au mai spus reprezentanţii companiei.

Citeşte şi How to Web 2018: Au început înscrierile la Startup Spotlight 2018

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Aţi cumpărat acest produs de la IKEA? Trebuie să îl returnaţi!

  1. Pingback: Greva medici 2018: Anuntul facut de sindicate | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Aţi cumpărat acest produs de la IKEA? Trebuie să îl returnaţi!

Comentariile nu sunt permise.