Stiri: Retail

Magazin Cacharel Bucuresti

Cacharel deschide primul său magazin din România. Unde este situat?

16.09.2020

Magazin Cacharel Bucureşti. Retailerul vestimentar Cacharel a deschis un nou magazin în Fashion House Outlet Centre București. Având o suprafață de 196,26 mp., acesta este singurul magazin al brandului francez din ţara noastră.

Magazin Cacharel Bucureşti. Anunţul făcut de Fashion House Outlet

“Această deschidere reconfirmă strategia multor branduri internaționale mari, de fashion retail, care aleg conceptul de outlet în vederea extinderii și optimizării rețelei de distribuție la nivel regional”, declară Cornelia Nicolae, director de operațiuni retail al Grupului Fashion House în România.

Magazin Cacharel Bucureşti. Una dintre primele case de modă din lume

Creat în 1962, la Nîmes, de către Jean Bousquet, Cacharel este una dintre primele case de modă care, în anii ‘60, a prezentat o colecție pret-a-porter ca alternativă pentru haute-couture. Succesul de care s-a bucurat Jean Bousquet a contribuit substanțial la notorietatea brandului Cacharel la nivel global.

Extinderea Fashion House Group

Deţinând o suprafață de 15.500 mp,, centrul din Militari, deschis din 2008, înglobează peste 50 de magazine ale multor branduri renumite, în noiembrie 2020 urmând să fie inaugurată o a treia etapă de dezvoltare. Faza finală a proiectului urmează să fie dezvăluită publicului în 2021.

De asemenea, până în primăvara anului 2021, Fashion House Group va inaugura al doilea outlet din București, lângă Cernica (ieșirea de pe autostrada A2). Centrul comercial va găzdui 59 de magazine, peste 50% din suprafață fiind deja închiriată.

Citeşte şi Teste coronavirus MedLife: Compania a deschis un nou laborator de testare pentru COVID-19