Stiri: Retail

Magazin Lidl Iasi - Promotii cu ocazia deschiderii

Se deschide un nou magazin Lidl în Iași

19.09.2019

Magazin Lidl Iași. Retailerul continuă investițiile în țara noastră prin deschiderea unui nou magazin în orașul Iași. Inaugurarea va avea loc pe data de 26 septembrie. Magazinul este situat pe Strada Bucium, Nr. 53E.

Odată cu deschiderea supermarketului se vor crea 20 de noi locuri de muncă.

Magazin Lidl Iași. Ce spun reprezentanții retailerului?

”Procesul de execuție a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, în magazin sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație”, au anunțat reprezentanții Lidl.

Magazin Lidl Iași. 1.300 mp și 15 de locuri de parcare

Noul magazin Lidl din Iași are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 mp. și dispune de 115 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 și 22:00, și duminică între 08:00 și 21:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea 20 de noi locuri de muncă.

Promoții în ziua deschiderii supermarketului

Deschiderea magazinului îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării, pe 26 septembrie, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Magazin Lidl Iași. Strategia companiei

”Inaugurarea noului magazin din Iași continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente, prin acțiuni simple și sustenabile. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România”, mai spun reprezentanții Lidl.

Despre rețeaua Lidl

Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume. Compania operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice. Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 6.500 în România, unde retailerul german are deschise peste 250 de magazine și cinci centre logistice.

Citește și Conferința Business Evolution – Strategy. Tactics. Transformation va avea loc pe 25 septembrie