Stiri: Retail

Magazin Profi Timisoara

Magazin Profi Timişoara: Anunţul făcut de companie

05.03.2021

Magazin Profi Timişoara. A fost inaugurat la Timișoara primul Profi City din generația care se bucură de îmbunătățirile testate în magazinul concept din Ploiești, format cunoscut în interiorul companiei sub denumirea de Monaco.

Magazin Profi Timişoara. O suprafaţă mai mare

Spre deosebire de recent inauguratele ProfiGo, magazine de mici dimensiuni amplasate în zone de trafic intens și de birouri, Profi City are o suprafață mai mare și un sortiment mai bogat. Mai exact, acesta este un mic supermarket pentru zone rezidențiale. Magazinul este destinat celor care cumpără pentru a completa ceea ce poate au omis să-și ia când și-au făcut cumpărăturile principale în magazine mai mari.

Profi City prezintă o zonă de convenience mai largă decât a magazinelor ProfiGo destinate cumpărătorului foarte grăbit care nu dorește decât cele necesare pentru consum imediat.

Magazin Profi Timişoara. Aşteptările consumatorilor

Față de vechiul Profi City, noul format este mai bine adaptat actualelor așteptări ale cumpărătorilor. El este acum dotat cu vitrină asistată, zonă gastro și coffee corner.

La vitrina asistată se găsesc mezeluri de la furnizori locali, specialități din carne de oaie, de porc, de pui și de curcan. În plus, nu lipsesc nici diferitele varietăți de brânză și cașcaval.

La rândul ei, zona gastro tentează cumpărătorii cu:

  • pizza
  • burgeri
  • sandvișuri
  • prăjituri
  • patiserie
  • plăcinte
  • pâine

Peste 200 de magazine Profi vor fi deschise în 2021

De la începutul anului, Profi a inaugurat deja 31 de magazine. Totodată, până la sfârșitul lui 2021 urmează să mai deschidă alte peste 200.

Magazin Profi Timişoara. Având 1.433 de magazine în 642 de localități și aproape 22.000 de angajați, Profi este lanțul de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare număr de magazine din România.

Citeşte şi Locuri de muncă în străinătate 2021. Ce joburi sunt disponibile în reţeaua EURES?