Magazin ProfiArt

ProfiArt a deschis un magazin de artă și hobby. Unde este unitatea situată?

Magazin ProfiArt. Compania ProfiArt a inaugurat un nou magazin de materiale de artă și hobby în București, în ParkLake Shopping Center. Cel de-al patrulea magazin ProfiArt din București este situat la primul etaj al mall-ului și adună la raft produse din categoriile fine arts, grafică și hobby.

ProfiArt este o companie cu capital românesc 100%.

Magazin ProfiArt. Aniversarea a 20 de ani

Retailerul aniversează anul acesta 20 de ani de existență pe piața de materiale pentru artă și hobby, iar evoluția sa o poziționează printre liderii pieței.

“Am început business-ul din dorința de a sprijini artiștii cu materiale de artă de calitate, iar astăzi mă bucur să văd că numărul românilor care vor să își exprime creativitatea prin proiecte de artă sau hobby este în creștere. Suntem alături de ei cu cea mai mare diversitate de materiale de artă de pe piață, materiale potrivite tuturor tehnicilor de pictură, grafică sau hobby”, declară Rebecca Valea, unul din fondatorii ProfiArt.

Magazin ProfiArt. Program

Orarul de funcționare a magazinului este de luni până duminică, între 10:00 și 21:00.

Pasionații de hobby și artiștii amatori sau profesioniști au la dispoziție în noul magazin ProfiArt materialele necesare pentru a explora pictura (acrilic, ulei, acuarelă), caligrafia, pictura pe textil, sticlă, ceramică, lemn și multe altele.

Patru magazine în Bucureşti

ProfiArt operează în acest moment patru magazine în București :

  • Calea Griviței nr. 41
  • Mihai Bravu nr 7
  • Ion Mihalache nr. 113
  • ParkLake Shopping Center

De asemenea, compania are un magazin online – profiart.ro şi o rețea de 45 de magazine partenere în întreaga țară. Pentru toate acestea lucrază o echipă de 37 de angajați.

ProfiArt deţine parteneriate exclusive cu mărci de prestigiu la nivel global cum ar fi Pebeo, Copic, Canson, Nevskaya Palitra, Schmincke sau DaVinci.

Citeşte şi Evoluția afacerilor în 2020. Ce impact a avut pandemia?