Stiri: Retail

Magazin Sportisimo Botoşani Shopping Center

Sportisimo deschide al 16-lea magazin din România

07.12.2018

Sportisimo deschide un nou magazin ȋn centrul comercial Botoşani Shopping Center. Tranzacția a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox. Magazinul va fi inaugurat până la finalul anului 2018. Unitatea va avea o suprafaţă de peste 800 de metri pătraţi.

Retailerul de articole sportive Sportisimo este prezent pe piaţa locală din 2015.

Magazin Sportisimo Botoşani Shopping Center. O nouă atracție în cadrul mall-ului

„Cu un ritm mediu de expansiune de peste cinci magazine pe an, Sportisimo este unul dintre cei mai dinamici retaileri din România. Apetitul pentru sport şi, în general, pentru mişcare este în creştere, motiv pentru care considerăm că Sportisimo va reprezenta o nouă atracţie în cadrul Botoşani Shopping Center, întărind mixul de chiriaşi al proiectului”, a spus Dana Radoveneanu, Senior Consultant, Retail Agency.

Botoşani Shopping Center este cel mai mare centru comercial din Botoşani. Mall-ul are o suprafaţă închiriabilă de 17.000 de metri pătraţi.

Deschis în anul 2011 de grupul belgian BelRom, proiectul a atras printre chiriaşi retaileri precum Carrefour, New Yorker, JYSK, Decathlon sau TXM.

Magazin Sportisimo Botoşani Shopping Center. Cel mai mare retailer de articole sportive din regiune

Sportisimo este unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Europa Centrală şi de Est. Compania comercializează atât în magazine fizice, cât şi online, o gamă largă de articole sportive și produse pentru petrecerea timpului liber, colaborând cu cei mai mari producători din acest sector la nivel mondial.

„Sportisimo este încântat să ȋși continue expansiunea pe piața românească, prin deschiderea unei noi locații în Botoșani Shopping Center, ce va oferi o nouă experiență de cumpărături pentru vizitatori. Noul magazin va fi a 16-a locație Sportisimo în România și a 164-a în Europa, cu majoritatea locațiilor în Cehia și Slovacia”, a afirmat Zdeněk Morávek, Marketing Director, Sportisimo.

Citește și Vânzările de locuințe, în scădere. Ce se întâmplă cu piața imobiliară din România?