Magazine MyAuchan.

OMV Petrom şi Auchan anunţă o investiţie de 50 de milioane de euro

16.12.2020

Magazine MyAuchan. OMV Petrom și Auchan Retail România au deschis prima staţie de alimentare modernizată din rețeaua Petrom. Cele două companii vor investi peste 50 de milioane de euro în total pentru modernizarea celor 400 de benzinării Petrom.

Magazine MyAuchan. 2.500 de produse

Magazinele de proximitate MyAuchan vor înlocui spațiile comerciale existente din stațiile Petrom. Acestea vor pune la dispoziția clienților o ofertă de peste 2.500 de produse.

Noua staţie de alimentare modernizată include culoar rapid de alimentare cu posibilitate de plată cu cardul la pompă.

OMV Petrom și Auchan Retail România au început integrarea magazinelor de proximitate MyAuchan în stațiile de alimentare Petrom.

În perioada 2021 – 2024, aproximativ 400 de stații de alimentare din rețeaua Petrom amplasate în zone rurale și urbane ale țării vor fi reamenajate atât la interior, cât și la exterior.

Magazine MyAuchan. Anunţul făcut de CEO-ul Petrom

Christina Verchere, CEO OMV Petrom: „Programul de modernizare a stațiilor de alimentare Petrom demonstrează angajamentul nostru puternic de a face investiții pe termen lung în România și de a oferi energie neîntreruptă și servicii de calitate consumatorilor români. În această perioadă dificilă, investițiile private au un rol semnificativ pentru revenirea economică.”

Radu Căprău, membru al Directoratului OMV Petrom responsabil pentru activitatea Downstream Oil: „Așteptările și nevoile clienților noștri sunt din ce în ce mai sofisticate, iar eforturile noastre trebuie să fie în aceeași direcție. Cu partenerul nostru, Auchan, aducem experiența supermarketului în stațiile Petrom. Raportul unic calitate/preț accesibil care definește marca Petrom va fi completat cu oferta Auchan de produse convenabile și accesibile non-stop, disponibile în timp ce clienții își alimentează mașinile.”

Plata cu cardul direct la pompă

În exteriorul stațiilor Petrom, elementele de identitate vizuală din prezent vor fi înlocuite și se vor efectua lucrări de modernizare în zona pompelor și a serviciilor adiacente (spălătoria auto, alimentarea cu GPL). În plus, vor fi și cinci stații-pilot în cadrul cărora vor fi adăugate soluții de plată cu cardul și cu telefonul mobil la pompă și vor fi implementate culoare rapide pentru alimentare cu carburanți.

Ionuț Ardeleanu, director general Auchan Retail România: „Printr-un mix unic ce reunește alimentarea cu combustibil și un comerț modern cu produsele necesare zi de zi, completat de o serie de servicii profesioniste atât in-store cât și digitale, respectiv o experiență deosebită, magazinele MyAuchan deschise în stațiile Petrom își propun să devină un pasaj util, plăcut și avantajos pentru societatea modernă aflată în permanentă mișcare. Inaugurăm astăzi prima stație complet modernizată și ne continuăm acest plan ambițios ce presupune remodelări progresive de circa 100 de stații pe an. Suntem bucuroși că diferența Auchan va putea ajunge, grație parteneriatului cu Petrom, în peste 250 de noi localități.“

Magazinele de proximitate MyAuchan vor fi integrate în locul spațiilor comerciale existente din stațiile Petrom. Clienții vor găsi pe rafturi peste 2.500 de produse la un raport preț-calitate avantajos:

  • alimente premium
  • produse gata preparate
  • cafea proaspătă
  • produse proaspete (fructe și legume, brutărie, lactate)
  • alte produse de băcănie
  • produse non-alimentare
  • cosmetice
  • detergenți
  • produse pentru bebeluși
  • accesorii auto

Citeşte şi Program AFI Cotroceni Crăciun 2020 şi Revelion 2021

 

 

Citiți și despre: