Magazine Agent PROFI

Magazine PROFI program. Supermarket-urile au un nou orar de lucru

25.03.2020

Magazine PROFI program. Profi a anunțat că modifică programul de lucru al supermarketurilor sale. Află care este noul orar al magazinelor! În plus, pentru o protecție mai sporită, angajații companiei vor lucra în schimburi de câte 12 ore.

Magazine PROFI program. Ce spun reprezentanții companiei?

”Siguranța clienților și a angajaților este prima noastră prioritate și de aceea, magazinele PROFI își scurtează programul de funcționare. Acesta devine 8:00-20:00 în întreagă țară, excepție făcând zonele în care autoritățile locale impun un program mai redus. Magazinele care aveau program non-stop se conformează și ele noului program”, au anunțat reprezentanții Profi.

Ture de 12 ore

PROFI a mai anunțat că pentru un maxim de protecție, angajații magazinelor PROFI vor lucra în schimburi de câte 12 ore. Prin urmare, cei care încheie un schimb vor reveni la lucru doar după o zi de pauză, timp în care spațiul a fost integral dezinfectat pentru a evita transmiterea vreunui pericol de la o tură la alta.

Magazine PROFI program. Facilități pentru bătrâni, medici și personalul MAI

Noul program prevede și facilități pentru persoanele în vârstă de peste 60 de ani, precum și pentru medicii și personalul MAI. Aceștia, dacă prezintă un document de identitate sau o legitimație de serviciu, au acum prioritate la casele de marcat.

Citește și Când sunt Floriile 2020? În fiecare an Floriile pică în duminica de dinanintea Paștelui. Află pe ce dată sunt în acest an!

 

 

Citiți și despre:

3 păreri la “Magazine PROFI program. Supermarket-urile au un nou orar de lucru

  1. Pingback: Cazuri Coronavirus Romania 25 martie 2020 | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Carrefour Romania - Anunt de ultima ora | Jurnalul de Afaceri

  3. Pingback: Curs valutar euro - leu 2020 - Estimarile economistilor | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.