Stiri: Retail

Programul "Starea de bine incepe cu tine"

Magazine ProfiGo: Două noi unităţi, deschise în Timişoara

11.02.2021

Magazine ProfiGo. Primele două magazine pilot ProfiGo s-au deschis astăzi în Timișoara. Noile unităţi combină funcționalitățile magazinului de proximitate cu cele ale unuia de convenience. Ele reprezintă modul în care lanțul de magazine răspunde nevoilor consumatorului din ziua de azi care dorește să-și cumpere rapid mâncarea de calitate de care are nevoie când pleacă la muncă sau vine acasă.

“În momentul de față, acest segment nu este realmente reprezentat în retailul românesc, așa că intervenim pentru a-l oferi,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi. “După părerea mea, putem câștiga această piață.”

Magazine ProfiGo. Un nou format

Noul format lansat de Profi a fost anunțat pentru prima oară anul trecut, în septembrie. Atunci a avut loc inaugurarea magazinului concept Profi de la Ploiești, în cadrul căruia era testat ca zonă de convenience. Rezultatele inițiale s-au dovedit încurajatoare. Prin urmare, ProfiGo este acum gata să-și ia avânt, cu un larg sortiment de produse ambalate, gata de consum și de luat la pachet.

Cele două unități ProfiGO inaugurate azi sunt versiuni remodelate ale magazinelor care deja funcționau la parterul sediului Profi, pe Calea Sever Bocu nr. 31, și pe Intrarea Doinei, nr. 19-21.

„S-ar putea spune chiar că deja funcționează numeroase magazine ProfiGo, doar că deocamdată se ascund sub formatul Profi City. Treptat, ele vor fi remodelate în așa fel încât să capete noua înfățișare ProfiGo, mai primitoare, și un sortiment mai larg de produse ambalate gata de consum”, a mai anunţat compania.

Magazine ProfiGo. O provocare îndrăzneaţă

ProfiGo reprezintă o nouă provocare îndrăzneață lansată în retailul modern de către Profi care, de la 67 de magazine în 2010, a ajuns să fie în prezent rețeaua cu cea mai mare acoperire geografică din România. În total, la ora actuală, compania deţine în ţara noastră peste 1.400 de magazine.

Citeşte şi Ora de vară 2021. Se mai schimbă sau nu ora în acest an?