Stiri: Sanatate

Medicover Romania director de marketing

Medicover România are un nou Director de Marketing

21.01.2019

Medicover România are un nou Director de Marketing. Compania a anunțat că a numit-o la începutul acestui an pe Simona (Iliescu) Nodea în această funcție. Ea va coordona strategia de marketing a furnizorului de servicii medicale, contribuind la planul de expansiune a rețelei suedeze pe piața locală.

Experiența noului director de marketing al Medicover România

Simona Nodea deține o experiență de peste 15 ani în marketing și în management. Ea a lucrat pentru lideri de piață în industrii precum distribuție, banking și – cel mai recent – sănătate, unde a ocupat funcția de Director de Marketing.

Ce spune conducerea Medicover România?

„Ne bucurăm să avem în echipa de management un expert de nivelul Simonei Nodea. Acest an este unul foarte important pentru Medicover, un an de schimbare și de repoziționare, după ce în 2018 ne-am aflat într-un proces accelerat de creștere. Experiența Simonei, atât cea din domeniul medical cât și cel al serviciilor, calitățile ei de lider și abordarea ei orientată spre oameni sunt atuuri valoroase pentru noi. Îi urez bun venit în echipa Medicover și sunt convinsă că, împreună, vom obține cele mai bune rezultate’’, a declarat Delia Iliasa, Director Comercial, Medicover România.

Simona Nodea deține un master în Marketing și Administrarea Afacerilor, precum și o certificare internațională de la Chartered Institute of Marketing. În noua ei funcție, ea va raporta Directorului Comercial al Medicover, Delia Iliasa.

Medicover România director de marketing. Consolidarea imaginii

„Sunt încântată să devin parte a unei echipe atât de ambițioase precum cea de la Medicover România și să contribui direct la dezvoltarea brandului unuia dintre cei mai mari furnizori din industria serviciilor medicale private. Domeniul medical m-a atras datorită impactului pozitiv pe care îl are asupra calității vieții oamenilor, iar Medicover este un nume puternic, care a câștigat încrederea pacienților prin serviciile medicale de înaltă calitate oferite. În noul rol voi pune accent pe consolidarea imaginii pozitive a brandului prin identificarea atentă a nevoilor consumatorilor și printr-o abordare cât mai personalizată”, declară Simona Nodea, Director de Marketing, Medicover România.

Medicover România director de marketing. Dezvoltarea comaniei

Medicover este, pe plan local, într-o fază de creștere accelerată cu investiții importante alocate. Toate acestea au drept scop dezvoltarea organică a companiei și cea prin intermediul achizițiilor.

În 2018, compania a fost implicată în trei tranzacții mari în zona de Nord-Vest a țării, în cea de Sud-Vest și în Capitală. Este vorba despre achiziția centrelor medicale:

  • Pelican
  • Phoenix
  • Academica

Medicover România director de marketing. Calitatea serviciilor oferite

Pe viitor, compania își propune să atragă din ce în ce mai mulți clienți noi prin:

  • calitatea serviciilor oferite, a echipamentelor din dotarea centrelor din întreaga țară
  • calitatea profesională a medicilor din rețea.

Citește și  Gripă 2019. A început sezonul gripal! Avertismentul specialiștilor