Stiri: Constructii

Nordis Mamaia

Nordis Mamaia, o investiţie de 100 milioane de euro

13.05.2021

Nordis Group, cel mai mare dezvoltator de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de lux din România, a anunţat că lucrările avansează în timp record pentru ansamblul hotelier şi rezidenţial Nordis Mamaia de cinci stele. Investiţia pentru acest proiect se ridică la peste 100 de milioane de euro.

Nordis Mamaia va fi finalizată în acest an.

Nordis Mamaia, un proiect de lux

Proiectul de lux are cea mai rapidă dezvoltare de pe litoral şi este rezultatul unei investiţii de peste 100 de milioane de euro. Sute de constructori şi parteneri lucrează la finalizarea ansamblului şi a finisajelor de lux de care se vor bucura rezidenţii şi turiştii. În doi ani, lucrările au avansat în timp record, iar în prezent proiectul numără peste 98.000 de metri pătraţi construiţi.

Zona hotelieră a ansamblului va fi inaugurată în 2021, iar la finalizarea celor patru corpuri – hotelier şi rezidenţial – Nordis va avea în total peste 100.000 metri pătraţi şi peste 15.000 metri pătraţi de plajă.

Lucrările pentru proiectul Nordis Mamaia au început în primăvara anului 2019. Va fi inaugurat în 2021, iar pentru realizarea acestui obiectiv muncesc zilnic peste 620 de angajaţi Nordis Construct şi zeci de firme partenere.

Nordis Mamaia. Patru corpuri de clădiri

Nordis Mamaia este cel mai luxos şi ambiţios proiect de pe litoralul Mării Negre, format din patru corpuri de clădiri înalte unite prin zona de lobby. Ansamblul va pune la dispoziţia clienţilor şi turiştilor 717 camere şi apartamente de hotel şi peste 600 de apartamente rezidenţiale.

În această vară, complexul va inaugura zona de lobby şi galerie comercială premium.

Atât turiştii, cât şi rezidenţii vor găsi aici cel mai extins lobby al unui hotel de pe litoralul Mării Negre. Acesta include:

  • opt posturi de recepţie, pentru mai multă eficienţă în gestionarea şi fluidizarea traficului de clienţi ai hotelului
  • o zonă de concierge spaţioasă
  • lounge şi cafenele.

Zonele de lobby şi cele comerciale au o înălţime de şase metri şi o suprafaţă de peste 2.000 metri pătraţi.

Galeria comercială a proiectului

Galeria comercială a ansamblului va găzdui o selecţie de branduri de lux, printre care şi boutique-ul unui celebru magazin de ceasuri. Galeria comercială va oferi clienţilor o experienţă premium de shopping, chiar în incinta complexului, deschis 12 luni pe an.

„Puţini îşi pot imaginea complexitatea construirii unui hotel de cinci stele la o asemenea dimensiune, cel mai mare hotel dezvoltat astăzi în România şi unul dintre cele mai mari 10 hoteluri din Europa. Sunt mândru că împreună cu echipa Nordis Group am reuşit să avansăm atât de repede cu acest complex extraordinar, într-un timp atât de scurt, iar acum suntem aproape de a oferi românilor un standard al serviciilor la care până în prezent puteau doar spera”, a declarat Vladimir Ciorbă, CEO Nordis Group.

Citeşte şi Vânzări de 21 milioane de euro pentru Nordis, în primele patru luni din 2021