Stiri: Companii

senzor-rs

Detectează prezența cu noul senzor de proximitate de la RS-PRO

01.07.2022

Cu ajutorul senzorului de proximitate RS PRO PR12S-BC15DNO poți detecta de la distanțe de până la 150 mm. Ideal aplicațiilor industriale moderne. Noua serie de senzori fotoelectrici de la RS PRO este soluția ideală în mediile unde este nevoie să fie detectată prezența, lipsa sau distanța unui obiect, benefice domeniului industrial al producției. Având aprobarea RS PRO, ai garanția unui produs de performanță premium cu un preț care nu este atât de ridicat.

Senzorii RS-PRO folosesc principiul reflecției difuze pentru a detecta prezența sau absența unui obiect captând raza de lumină infraroșie reflectată. Această tehnologie asigură calități anti-interferență performante precum și o înaltă acuratețe de detecție, oferind astfel utilizatorului încredere și fiabilitate în utilizare.

Pe lângă prețul rentabil, senzorul RS-PRO PR12S-BC15DNO permite o instalare rapidă și o reglare ușoară a distanței de măsurat, salvând astfel utilizatorul de consumul resurselor și de timpi morți.

Caracteristici ai senzorului de proximitate RS PRO:

  • Interval de detectare: 150 mm
  • Tensiune maximă admisibilă de lucru: 30V DC
  • Indice de protecție IP : IP67
  • Timp de răspuns: < 8.2 m/s
  • Conexiune electrică cu un cablu de 2m cu protecție PVC
  • Montare cu strângere de tip șurub – piuliță
  • Interval de temperaturi de lucru cuprins între -15℃ și +55℃

Senzorul RS PRO PR12S-BC15DNO asigură detecția fără contact, indiferent de materialul obiectului de detectat. Acest tip de detecție se face fără interferență între obiect și senzor ceea ce se traduce printr-o durată de funcționare mai îndelungată. Este ideal pentru automatizarea proceselor de manufacturare unde este necesară verificarea mișcării efective pentru a asigura calitatea.

RS PRO este marcă proprie a RS Components și vă pune la dispoziție o gamă largă de produse valoroase, de înaltă calitate. Beneficiind de încrederea inginerilor din întreaga lume, fiecare dispozitiv RS PRO a fost riguros testat pentru a răspunde standardelor industriale, privind sigiliul de aprobare RS PRO pentru a arăta calitatea lor excepțională. Pentru mai multe detalii accesați site-ul ro.rsdelivers.com

Autor: Roșianu Ilie – Constantin

Aurocon COMPEC SRL

COMPEC

 

 

Tel: 021 304 62 33

Fax: 021 304 62 34

Email:compec@compec.ro

Site: www.compec.ro

Parteneri: RS Components, SICK, MURR Elektronik, STASTO, Hitachi

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/controler-pid-de-temperatura-rs-pro-cu-montare-pe-panou/