One Herastrau Towers

One Herăstrău Towers a primit autorizaţia de construire

19.10.2018

One United Properties a anunţat că a primit autorizația de construire pentru proiectul One Herăstrău Towers. Compania a mai precizat că a început deja pregătirile pentru construirea ansamblului mixt de unități locative, birouri și comerț: One Herăstrău Towers.

One United Properties este principalul dezvoltator imobiliar specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste, dar și de clădiri office din Capitală.

One Herastrău Towers: Unde este situat?

Noul proiect este localizat pe locul unei clădiri abandonate – un adevărat focar de infecție – care a fost deja demolată de One United Properties.

Din acest motiv, One Herăstrău Towers va reprezenta un avantaj nu numai pentru locuitorii ce se vor muta acolo, ci pentru întreaga comunitate și mediu.

Construcția va aduce o îmbunătăţire în întreaga zonă. În plus, magazinele și serviciile disponibile la parterul și etajul unu al construcției vor deservi nu numai locuitorii, ci și pe cei care își vor desfășura activitatea acolo sau le vor frecventa.

One Herastrău Towers. Design-ul

Complexul One United Properties beneficiază de un design contemporan elegant. Acesta deţine finisaje de o înaltă calitate, la care se adaugă avantajele clădirilor verzi, pentru care One United Properties a început deja demersurile de certificare Green Homes.

„One Herăstrău Towers a fost gândit ca o poartă de intrare în oraș, cele două turnuri celebrând vederile panoramice către lacul Herăstrău și către zona de Nord a orașului. Corpurile au o volumetrie deliberat omogenă, cu elemente care accentuează verticala și care diminuează masivitatea. Volumul superior aferent fiecărui turn subliniază deschiderea panoramică prin pereți cortină, luminatoare și terase generoase, funcționând ca niște faruri urbane”, explică dezvoltatorul proiectului.

Potrivit constructorului, clădirea One Herăstrău Towers va fi finalizată în 24 de luni.

One Herastrău Towers: Baza clădirii şi două turnuri

One Herăstrău Towers se va înalța deasupra solului la 45 de metri. Proiectul va fi format din 3 zone desfășurate astfel: baza clădirii și cele două turnuri.

Baza clădirii va avea funcțiuni comerciale și birouri de 5.250 mp. Zona va fi una animată, de promenadă comercială, flancată de fațada de sticlă înaltă de 8 metri, care marchează ideea de permeabilitate vizuală, atât către promenadă, cât și către spațiul comercial.

One Herastrău Towers. Zona de promenadă

De asemenea, zona de promenadă integrează, pe lângă spațiile verzi, rampele, treptele și gradenele ce preiau diferențele de nivel față de străzile adiacente și accesele la unitățile locative, fiecare deschizându-se pe verticală prin lobby-uri pe dublă înălțime.

Baza clădirii reprezintă atât un piedestal pentru celelalte două zone, cât și o elongare ascendentă a acestora. Este vorba, bineînţeles, de turnurile destinate unităților locative.

Suprapunerea acestor zone este conciliată prin integrarea unei „platforme suspendate” de spații exterioare comune. Mai exact, acestea se află la nivelul terasei etajului 2, la 7 metri înălțime. Acest spațiu va fi folosit ca loc de întâlnire și joacă de persoanele care vor locui în acest oraș vertical.

Citeşte şi Vacanţă octombrie 2018. Când începe prima vacanţă şcolară 2018?

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “One Herăstrău Towers a primit autorizaţia de construire

  1. Pingback: Protectia mediului: Investitii si cheltuieli in anul 2017 | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.