Parada 1 Decembrie 2019 - Ziua Nationala a Romaniei

Parada 1 Decembrie 2019 – Ziua Națională a României. Program

26.11.2019

Parada 1 Decembrie 2019 – Ziua Națională a României. Aproximativ 4.000 de militari vor participa duminică, 1 Decembrie 2019, începând cu ora 11.00, la Parada Militară Națională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti, a anunțat Ministerul Apărării Naționale.

Miliarii provin din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații și Administrația Națională a Penitenciarelor. Dintre cei 4.000 de militari, 500 vin din peste 20 de țări aliate sau partenere ale României.

Parada 1 Decembrie 2019 – Ziua Națională a României. 200 de mijloace tehnice și peste 50 de aeronave

Acestora li se adaugă aproximativ 200 de mijloace tehnice și peste 50 de aeronave.

Parada militară de 1 Decembrie 2019 va începe duminica viitoare la ora 11:00 la Arcul de Triumf.

Parada 1 Decembrie 2019 – Ziua Națională a României. Ceremonie militară în Parcul Carol I

Sărbătorirea Zilei Naționale a României va începe în 2019 la ora 9:00 cu o ceremonie militară și religioasă de depuneri de coroane la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I.

De asemenea, cu prilejul Zilei de 1 Decembrie, reprezentanţi ai Armatei României vor participa, la solicitarea şi cu sprijinul autorităţilor locale, la pregătirea, organizarea şi desfăşurarea de ceremonii militare şi religioase de depunere de coroane de flori, întâlniri cu militari veterani și veterani de război, defilări și expoziții de tehnică militară de luptă și armament, în unele garnizoane în care sunt dislocate mari unităţi şi unităţi militare.

Cu ocazia Zilei Naţionale, Drapelul naţional va fi arborat în toate instituţiile militare din ţară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale se va ridica Marele Pavoaz.

Parada 1 Decembrie 2019 – Ziua Națională a României. Militarii din teatrele de operaţii

Militarii aflaţi în misiune în teatrele de operaţii din Afganistan, Balcanii de Vest și Mali, precum și cei aflați în misiune în Polonia, desfăşoară ceremonii militare şi activităţi specifice cu ocazia Zilei Naţionale.

Repetiții pentru paradă

Repetiţiile pentru Parada militară deschise reprezentanților mass-media vor avea loc după următorul program:

– miercuri, 27 noiembrie, de la ora 09.45, la Terenul de instrucție Ghencea (acces din Șoseaua Antiaeriană nr. 4-6, începând cu ora 9.00). Precizăm că antrenamentul din data de 29 noiembrie a fost anulat.

– sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 09.00, în Piaţa Arcul de Triumf. Precizăm că antrenamentul din data de 23 noiembrie a fost anulat.

Paradă militară Ziua Națională a României. Măsurile Poliției

Pentru buna desfăşurare a Paradei militare organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României, Brigada Rutieră Bucureşti va dispune măsuri pentru asigurarea fluenței în trafic și informarea conducătorilor auto asupra restricțiilor rutiere pe arterele care converg către Piaţa Arcul de Triumf, pentru zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie.

Ministerul Apărării recomandă publicului spectator să vină la Paradă fără bagaje voluminoase.

Citește și Mesaje de Sf Andrei 2019. La mulți ani, Andrei, Andreea și Andra!

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Parada 1 Decembrie 2019 – Ziua Națională a României. Program

  1. Pingback: Logiscool tabere de iarna 2020 | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Colectare ulei uzat. Anuntul facut de Auchan | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.