Stiri: Logistica

Parcul logistic P3 Bucharest A1

Coca-Cola HBC România și Mobexpert au ales parcul logistic P3 Bucharest A1

13.09.2019

Parcul logistic P3 Bucharest A1. P3, investitorul și dezvoltatorul de proprietăți logistice, a anunțat că a semnat noi contracte de închiriere cu două companii de renume. Este vorba de Coca-Cola HBC România și Mobexpert. Suprafața totală închiriată de cele două companii în parcul P3 Bucharest A1 ajunge la 5.000 mp.

Parcul logistic P3 Bucharest A1. Experiențe de clasa A

Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România, spune: „Ne bucură faptul că aceste companii au ales să-și dezvolte afacerile în parcul nostru logistic. Acest lucru ne demonstrează încă o dată că P3 Bucharest A1, cu locația lui excelentă și accesul facil de pe autostrada A1 la km 13, este un parc logistic preferat de brandurile renumite. Ne străduim să le oferim clienților noștri experiențe de clasa A, atât prin spațiile pe care le închiriem, cât și prin serviciile oferite. Prin construcția proiectului multifunctional pe care îl vom finaliza în Q4 2019 dorim să venim în întâmpinarea provocărilor cu forța de muncă ale chiriașilor din parc, cât și a nevoilor angajaților lor. Astfel parcul nostru va deveni cel mai complex parc logistic din București cu terminal de cale ferată, stație de înaltă tensiune, hostel și cantină”.

Parcul logistic P3 Bucharest A1. Coca-Cola se mută în depozitul 11

Coca-Cola HBC România este una dintre companiile care va ocupa un spațiu în depozitul 11 din cadrul parcului logistic P3 din București. Este vorba de spațiul în care va depozita vitrine frigorifice.

Compania este în țara noastră de peste 27 de ani. Coca-Cola deține 1.500 de angajați și trei fabrici.

De asemenea, compania este cel mai mare exportator de băuturi de pe plan local.

Coca-Cola HBC România este parte a Coca-Cola HBC Group. Este vorba de unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai The Coca-Cola Company, cu operațiuni în 28 de țări.

Ce spune conducerea Coca – Cola HBC România

Jevgeni Rudkovski, Country Supply Chain Manager, Coca-Cola HBC România, declară: “Creștem alături de partenerii noștri și vrem să generăm mai multă valoare adăugată în relația cu aceștia, facem eforturi să optimizăm lanțul nostru de aprovizionare și distribuție prin integrarea și promovarea celor mai bune soluții pe acest segment. Pentru a fi mereu alături de clienții și consumatorii noștri, căutăm parteneri de încredere, iar P3 Logistic Parks este în prezent unul dintre aceștia. Am ales acest parc logistic pentru că am apreciat facilitățile oferite ce crează un mediu plăcut pentru echipa noastră. Am apreciat totodată echipamentele de ultimă generație ale spațiului de stocare și, bineînțeles, locația, întrucât accesul ușor și rapid este esențial pentru a asigura cele mai bune servicii clienților noștri în ceea ce privește livrarea vitrinelor frigorifice și reacția rapidă în situații în care este nevoie de suport tehnic”.

Depozitul 11 este una dintre cele mai noi clădiri din parc, finalizată în 2017. Acesta dispune de peste 40.000 m2 de spații de depozitare.

Clădirea a fost construită la cele mai înalte standarde internaționale de calitate. De asemenea, aceasta oferă reduceri ale costurilor operaționale prin soluții tehnologice sustenabile.

Parcul logistic P3 Bucharest A1. Mobexpert a ales depozitul 2

Mobexpert este compania românească cu reputație în Europa pentru producția de mobilă de cea mai înaltă calitate. Compania a închiriat un spațiu în depozitul 2.

Spațiul va servi ca depozit externalizat al magazinului Mobexpert din Militari. Clienții vor putea să își ridice mobila comandată din acest magazin sau online, direct din parcul P3 Bucharest A1.

Mobexpert deține:

  • 26 de hipermagazine și magazine de mobilă
  • 8 fabrici
  • 2 platforme logistice moderne

În plus, Mobexpert este între primele douăsprezece întreprinderi europene din industria mobilei.

Citește și Care este diferența dintre supermarket și hipermarket?