Parteneriat Allevo - DocProcess

Parteneriat tehnologic între Allevo și DocProcess

22.02.2019

Parteneriat tehnologic între producătorul de software financiar Allevo și compania de automatizare a proceselor financiar-contabile DocProcess. Aceste două companii românești vor colabora pentru a asigura interoperabilitatea sistemelor proprii. De asemenea, acordul privește și livrarea de servicii unice pe piața europeană. Acestea sunt dedicate băncilor și clienților corporate.

Parteneriat Allevo – DocProcess. Despre compania Allevo

Compania Allevo oferă servicii software care ajută instituțiile financiare, companiile și administrația publică să proceseze tranzacții financiare. De asemenea, aceste servicii oferă posibilitatea clienților să se conformeze reglementărilor și standardelor în vigoare.

Parteneriat Allevo – DocProcess. Despre DocProcess

Pe de altă parte, DocProcess oferă servicii complete de automatizare a proceselor financiar-contabile, de achiziții și logistică. Compania este unul dintre principalii promotori ai facturării electronice susținute de Inteligență Artificială, OCR și RPA.

Colaborarea asigură un set complet de servicii pentru bănci și corporații. Prin intermediul acestora sunt astfel scutite de operațiuni manuale și de timpul dedicat sincronizării și procesării.

Mai exact, soluțiile automatizează fluxurile dintre ERP-uri și sistemele de core banking, precum și cele dedicate procesării documentelor pe fluxurile de Purchase 2 Pay și Order 2 Cash. Totul, fără utilizarea documentelor pe suport hârtie și cu reconcilierea contabilă a fluxului financiar.

Parteneriat Allevo – DocProcess. Un ecosistem digital

“Scopul nostru, prin acest parteneriat, este să concepem un ecosistem digital în care furnizorii, cumpărătorii și băncile, precum și fintech-urile tot mai numeroase, să poată colabora 100% digital prin fluxuri armonizate și automatizate. Având în vedere cele 2 directive europene – PSD2 (Open Banking) și EU 55/2014 privind obligativitatea facturării electronice pentru achizițiile publice, credem că acum este momentul oportun să venim cu soluții integrate, pentru toți acești jucători”. – Liviu Apolozan, CEO DocProce “Suntem încântați să anunțăm acest parteneriat cu DocProcess, o companie asemănătoare și în același timp complementară din punct de vedere al expertizei și soluțiilor cu Allevo. Încă de la începutul relației, ambele companii au explorat oportunități identificate la nivelul pieței financiare. Echipele DocProcess și Allevo au conceput o serie de soluții software care pun la dispoziția instituțiilor financiare un flux complet automatizat, bazat pe standardele și reglementările impuse”, spune Sorina Bera, CEO Allevo.

Parteneriat Allevo – DocProcess. Produse

Acordul implică și dezvoltarea unor noi produse FinTech unice pe piața internațională. Acestea sunt dedicate băncilor și FinTech-urilor.

Produsele vor ușura semnificativ efortul operațional depus pentru activități de factoring și creditare. În plus, ele deschid oportunități de noi servicii către clienții băncilor, bazate pe Inteligență Artificială și comunicare prin API-uri.

Citește și Rezultate financiare bune pentru Patria Credit, în 2018

 

Citiți și despre:

O părere la “Parteneriat tehnologic între Allevo și DocProcess

  1. Pingback: Vanzarile de smartphone-uri in 2018, in scadere | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.