Parteneriat Blue Air - TAROM

Parteneriat între Blue Air și TAROM

15.02.2019

Blue Air și TAROM anunță noi servicii pentru pasagerii care aleg să călătorească cu aceste două companii aeriene românești. Astfel, în calitate de membre ale Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATA), companiile au semnat două parteneriate privind protecția pasagerilor în caz de întârzieri. De asemenea, s-a decis și eliminarea formalităților de check-in a bagajelor de cală pentru zborurile cu escală operate de aceste companii.

Parteneriat Blue Air – TAROM. Protecția pasagerilor

Acesta este primul parteneriat dintre Blue Air și Tarom. Acordul face referire la protecția pasagerilor în caz de întârziere a cursei.

Prin urmare, pe rutele comune și în limita locurilor disponibile la bord, fiecare companie se angajează să accepte biletele de călătorie ale pasagerilor partenerului și transportul acestora la destinație.

Parteneriatul Blue Air – TAROM are la bază rezoluția IATA 735 attachment A, B, C.

În plus, acordul transmite un mesaj suplimentar de siguranță către toți pasagerii celor două companii aeriene, în cazul unor întârzieri neprevăzute.

Parteneriat Blue Air – TAROM. Transferul automat al bagajelor de cală

Companiile mai anunță pasagerii cu privire la acordul Through check in. Prin acesta se asigură o experiență fluentă de călătorie. Pasagerii vor beneficia, cu un singur bilet, de transferul automat al bagajelor de cală. Astfel, nu vor mai fi necesare alte formalități suplimentare. Parteneriatul privind bagajele are la bază rezoluția IATA 780 Attachment A, Article 3.

Parteneriat Blue Air – TAROM. Un pas înainte pentru industria de aviație

“Suntem încrezători că aceste două parteneriate reprezintă un pas înainte pentru industria de aviație din România și vor contribui la creșterea calității serviciilor oferite de Blue Air și de Tarom. Suntem mândri că realizăm această colaborare alături de prestigiosul brand național Tarom și că extindem, astfel, posibilitățile de călătorie ale pasagerilor noștri”, a declarat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

Citește și Evenimentul ”2019 – noi provocări privind taxele la Fondul pentru mediu” va avea loc pe 27 februarie

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Parteneriat între Blue Air și TAROM

  1. Pingback: E-Distributie Muntenia - angajamente consumatori | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.